اونایی که امتحان آموزگاری دارن چقدر خوندین من خو خیلی لاغر شدم و ضعیف این وسط دندونم درد میکنه پری هم شدم شیر بچه هم میدم کار خونه هم دارم....دیشب دیگه فشارم افتاد شوهرم گفت درس تا سه روز تعطیل گفتم نه تو رو خدا خیلی مونده هنوز....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۱۱۷ نفر زن ازاد میگیره شهرمون یعنی بدون سهمیه ها یعنی ۱۱۷ نفر پارتی دارن؟
چقد شانس داری. پس بکوب بخون. امیدوارم تو مصاحبه رد نشی
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
۱۱۷ نفر زن ازاد میگیره شهرمون یعنی بدون سهمیه ها یعنی ۱۱۷ نفر پارتی دارن؟
نه بابا ول کن تهش یه نفر بین شما سهمیه داشته باشه
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!
میدونی شهرمون همه خرخون همه هم دنبال کار دولتی مطمئنن ۲۰ هزار نفر شرکت میکنن رقابت شدیده نه م ...
میتونم بپرسم چ شهری هستی؟
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
دوست منم دبیری میخواد شرکت کنه و سهمیه 25 درصد داره ولی اینجا میگن سهمیه ای ها هم خیلی توشون رقابت ز ...
آره اونا سهمیه شون فرق میکنه مثلا شهر ما ۳۸۱ نفر ازاد میخواد زن و مرد و سهمیه مثلا ایثار گری یادم نیس فکر کنم ۳۰ نفر میخواست این باید بشه جز ۹۰ نفر اول تو کتبی