2777
2789

سلام بچه ها 

قضیه رو قبلا مفصل توضیح دادم الانم یه خلاصه میگم دوباره

ببینید من ۳۵ سالمه ازدواج دوممه شوهرم ۳۲ سالشه ازدواج اولشه 

ما نزدیک دو ماه و نیم بود که می‌خواستیم عقد کنیم خانوادش مخالف بودن من همش لفتش میدادم برای اینکه خانوادش راضی شن بعد

خلاصه حدودا دو هفته پیش من خودم شخصا رفتم خونشون به بدترین شکل تحقیرم کردن و از خونه انداختنم بیرون 

بعدش شوهرم خیلی عصبانی شد و اینا گفتش که من گفتم نرو نمیخواد تو رفتی خودتو کوچیک کردی چیکار من داری و اینا سه روز بعدش که دوشنبه میشد میریم عقد میکنیم بازم لفتش بدی  ولت میکنم برای همیشه

منم رفتم عقد کردم و گذشت تا دیشب 

ساعت ۱۰ و نیم بود تقریبا همین حدود با یه انگشتر نشون اومدن خونمون پدرشوهرم مادرشوهرم و برادرشوهرم 

شوهرم راضیشون کرده بود که بیان 

اومدن ولی از همون اول بی احترامیشون شروع شد سر سلام علیک من خم شدم دست مادرشوهرم و پدر شوهرم و ببوسم انتظار داشتم دستشونو بکشن ولی نگه داشتن مجبور شدم ببوسم😩 میخواستم با برادر شوهرمم روبوسی کنم مادرشوهرم گفت هوی ما این ک.ثافت بازیا رو تو خانوادمون نداریم هیچکدوم هم بجز برادرشوهرم باهام سلام هم نکردن پدر شوهرم سر تکون داد مادرشوهرم همونم نکرد

چایی هم آوردم با احترام براشون گذاشتم داشتن میخوردن نمی‌دونم چی شد عمد و غیر عمدشو نمی‌دونم مادرشوهرم استکان چایی رو انداخت ریخت رو فرش خیلی بی ادبانه گفت بیا اینو پاک کن فرش خونه بچم رنگ میگیره(خونه مال منه تا وقتی که رهن ندادم قرار شده اینجا زندگی کنیم چون خونه شوهرم مجردی بوده وسایلش قدیمی تره و کمتره) شوهرم گفت خونه مال آینازه (اسم من)ها بذار من پاک میکنم آیناز تو کارتو بکن

یهو مادرش برگشت گفت نه چه فرقی داره خونه کیه خانوم خونت مگه نیست بذار خودش پاک میکنه بعد من گفتم چشم مامان گفتش چه زود خودمونی هم شدی شوهرم قرمز شده بودد کارد میزدی خون نمیومد ازش انقد عصبانی بود

یک ساعت نشستن یک ساعت مثل کلفت رفتار کردم و فقطط احترام کردم هرچی بهم توهین کردن هیچی نگفتم 

بعدش که رفتن شوهرمم باهام دعوا کرد که چرا اینطوری میکنی زن بردم برده نیاوردم که مثل خدمتکارا رفتار می‌کنی اجازه میدادن بهت کف پاشونم لیس میزدی 

بخدا عاشق چشم و ابروشون نیستم میخوام دیگه دلشون صاف شه باهام ولی انگار خیلی بیشتر ازین باهام مشکل دارن چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا فک نکن با کارهایی میکنی توودلشون جا باز میکنی

اصلا مامان نگو و سرد باش دست بوس نکن از دور سلام و احوالپرسی انگار خاله شوهرته و پدرشوهرتم فک کن یه مرد غریبه مثل شوهر خاله همسرت

خدایا شکرت 

خوب تو هم عادی رفتار کن نیاز نیست اینقدر خودتو کوچیک کنی وقتی ب این شدت مخالف هستن فقط روبوسی نمیخواد پشت دستشون رو ببوسی یا چشم گفتن ب چنین ادمایی 

میدونی ب این نتیجه رسیدم هرچقدر احترام بزاری توقع طرفت میره بالاتر ولی وقتی ب خودت احترام بزاری درعین حال باادب رفتار کنی اونا هم ب تو احترام میزارن احترام توعه ک میره بالا

ما تو خانوادمون داشتیم قصد بدی نداشتم

رسمای خانوادتو باید فراموش کنی اینا سردتر از این حرفان 

تو فقط برای شوهرت باش

و کم حرف بزن مزه ننداز  تا چند وقت لااقل 

خدایا شکرت 

چرا مثله عروسه قرنای دوره قاجار این رفتارارو میکنی !!شوهرت راست میگه اون بیشتر خانواده شو میشناسه بشین کنار شوهرت.عشقتونو بهشون نشون بده که نتونن مثله برده رفتار کنن باهات چشم مامان بله قربان یعنی چی !!! تازه اونا باید بهت احترام بزارن دل پسرشونو بردی خیلی حرفه .نکن دیگه نیاز به محبت اونا نداری مادرشوهرا همینن جونم شما چه خودتون دوستی ازدواج کرده باشین چه سنتی خودش انتخاب کرده باشه باز حالت هوو بودنو داره نسبت بهت شما که یه تجربه قبلی داشتی باید بیشتر عاقل باشی شوهرتم تجربه ای نداره انتظار داره تو با رفتارات اقتدار زن شجاع بودنو نشون همه بدی بگن پس این شجاعت جنگیدن برای پسرمون داشته که پسرم عاشقش شده نه بگن این به چه درد میخوره عاشق چیش شده پسرم بلد باش .بهترین برادرشوهرم داشته باشی نباید دست و روبوسی کنی شاید بعضی خانواده عادیه ولی اول برو توشون ببین چه جوری ان به چشم خواهر برادری باهم راحتن یا نه خودتو ننداز سر زبونا همین دوکار مادرشوهره میشینه چرت و پرت زیاد میگه در موردت

فکر میکنم از خیلی لحاظ با هم فرق دارید 

هم مذهبی هم مالی و سطح اجتماعی و خانوادگی 

شاید انتظار داشتن همسرتون از اول ماجرا بهشون میگفتن

مسلما تو خانواده های سنتی اینکه شما ازدواج دوم تون هست و بزرگتر هم هستین مخالفت پیش میاد

هم شما تو مسیر اشتباه رفتی ( بوسیدن دست پدر و مادرش و از اون بدتر بوسیدن برادر اون آقا و .... ) و هم اونها تند رفتار کردن ، از الان مشخصه که این رابطه اگه ادامه دار بشه آخر و عاقبت خوبی نداره