2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم خیلیا گفتن عمل کن بزرگه اما واقعا ریسک داره و من انجام نمیدم و حرف دیگران برام مهم نیست

بی عقلی مطلقه

۴ ستون بدن سالم

کی بی دلیل منطقی میره دودستی تن سالمو به دست جراح اونم جراحای این دوره زمونه میده 

انقدر دست زیاد شده توی جراحی زیبایی نصفشون بی سواد

چقدر بدددد وای فکرشم نمیکردم برا عمل بینی ی دکتر چقدر میتونه بی دقت باشه

دکترش روزی ۸ تا عمل می کنه تا حالا کسی اینطور نشده بود کلا کسی فکر نمیکنه این بلا سرش بیاد ولی گاهی میشه

واقعا جیگرم سوخت .وای پدرو مادرش چی میکشن یه عمر بچه بزرگ اینجوری بشه ای خدا😭 خدا بیامرزتش روحش شاد

منم 

تازه تو زندگیش از آب و گل درآمده بود 

آخی بچه هم داشت طفلک 

خدا رحمتش کنه 

خدا شما و صاحب تاپیک هم حفظ کنه انشاالله

ای وای چندسالش بود ،خانوادش شکایت کردن

خودشون دوبار رضایت دادن

یکبار قبل از عمل

یکبار هم بعد از عمل برای ترخیص

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بی عقلی مطلقه ۴ ستون بدن سالم کی بی دلیل منطقی میره دودستی تن سالمو به دست جراح اونم جراحای این دو ...

تازه ظاهرش مشکلی نداشت از لحاظ معیارهای زیبایی از ۲۰ ۱۹ بود، چشم رنگی قد بلند بور، من همیشه بهش غبطه می خوردم می گفتم خوش بحالت اینقد زیباست هم ظاهر هم قدش بلند بود و متناسب

دکترش روزی ۸ تا عمل می کنه تا حالا کسی اینطور نشده بود کلا کسی فکر نمیکنه این بلا سرش بیاد ولی گاهی ...

بنده خدا حین عمل یه لخته کوچولو وارد ریه اش شده هیچکس هم نفهمیده 

یکی از فامیلهای ما حین سزارین چنین اتفاقی براش افتاد . خدا رو شکر همون تو بیمارستان فهمیدن چند روز نگهش داشتن با دارو و.... درمان شد