2777
2789

و منی ک 10 12 ساله دارم با خودم کلنجار میرم ک برم عمل کنم واز شر این بینی گنده راحت شم یا ن

ب خدا خودم فوبیا دارم از عمل بینی

پس این همه آدم عمل کردن خیلی هم خوب شدن

خدایااااا

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا حین عمل یه لخته کوچولو وارد ریه اش شده هیچکس هم نفهمیده  یکی از فامیلهای ما حین سزاری ...

چطوری فهمیدن ؟علایم خاصی داشته؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

دکترش روزی ۸ تا عمل می کنه تا حالا کسی اینطور نشده بود کلا کسی فکر نمیکنه این بلا سرش بیاد ولی گاهی ...

حالم گرفته شد واقعا

من خودم عمل کردم دکترم فقط صبح تا ظهر عمل می‌کرد روزی ۴ یا ۵ تا . منم چون بیهوشیم بیشتر شد آنقدر موند تا به هوش بیام  دید خوبم رفت . شما میگی اون وقت شب ترخیص شد واقعا چرا ی دکتر اینهمه باید عمل داشته باشه تو اون ساعت خدای نکرده خستگی و بی دقتی دکتر و دستیاراش به ی بیمار صدمه میزنه 

گاهی اوقات تقصیر خود ادمه و گاهی اوقات تقصیر دکترها😔

دوست ایشون میبایست بیمارستان بمونه و بعد برگرده بلافاصلهدحرکت کردن ب سمت شهر خودشون.

یکی هم مث خواهر بیچاره من بهترین دکترها بالا سرش بودن و هرچه قدر اصرار کردیم ی بررسی کوچولو انجام بدن ندادن و همه چی رو خ اب کردن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

چندسال پیشم خوندم بودم یه دختره تازه پزشکی قبول شده بود رفت بینیشو عمل کنه ولی فوت کرد اون بنده خدام با کلی امید و آرزو رفت زیر خروارها خاک چقد دنیا عجیبه😔😔

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

حالم گرفته شد واقعا من خودم عمل کردم دکترم فقط صبح تا ظهر عمل می‌کرد روزی ۴ یا ۵ تا . منم چون بیهوش ...

اره میگن خانواده ش با رضایت خودشون ترخیصش کردن، ولی در هر صورت نباید دکترش اجازه می داد، شاید تو بیمارستان اینجور میشد زودتر احیا می شد

و منی ک 10 12 ساله دارم با خودم کلنجار میرم ک برم عمل کنم واز شر این بینی گنده راحت شم یا ن ب خد ...

ببین آسیب هاش زیاده 

الان استارتر میگه الرژیش بدتر شده 

منم آلرژی دارم و بینیم رو زیاد میخارونم به واسطه آلرژی 

بعد حالا یه دکتری میگفت عمل آلرژی رو از بین میبره 

ولی خب نگاه استارتر آلرژی اش بدتر شده

فرض کن دماغ عمل شده که بار شیشه هست 

ببین آسیب هاش زیاده  الان استارتر میگه الرژیش بدتر شده  منم آلرژی دارم و بینیم رو زیاد م ...

دکترها خودشون دماغشون اندازه پرتققال هست دست نمی زنند چون می‌دونن ساختار بینی بهم می ریزه، دیگه هیچ وقت اون بینی سابق نمیشه، من هنوز بینیم بعضی وقتا درد می گیره

یکی از اقوام دور ماهم در حین عمل بینی دستگاه اکسیژن خالی میشه و دکتر چک نکرده بوده  اکسیژن به م ...

چه وحشتناک!‌ خدا رحمتشون کنه.

بعد اون دکتره چی‌شد؟ بازخواستی چیزی کردن؟ یا همینطوری ولش کردن؟