2777
2789
بپرس

خاهرم نامزده یکساله بعد بیماری صرع داره از اول هم ب پسره و خانوادش گفتع بودیم و قبول کرده بودن هم خودش هم خانوادش

خودش گفته بود همه جوره پشت خاهرمه بخاطر بیماریش

الان ب مشکل خوردن و میخان جدا شن خاهرم ۱۵سالشه پسره۲۷ پسره رفته پیش وکیل گفته این دختر پرونده پزشکی داره

وکیل هم گفته مهریه تعلق نمیگیره واقعیته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهرم نامزده یکساله بعد بیماری صرع داره از اول هم ب پسره و خانوادش گفتع بودیم و قبول کرده بودن هم خو ...

عزیزم من حس میکنم دامادتون رفته به وکیله گفته این خانواده دروغ گفتن و بیماری ای که داشته رو به نوعی مخفی کردن  عیبی که داشته رو پوشاندن

یا شاید رفته گفته چه جوری میشه دختره رو پس برنم و‌مهریه ندم و وکیله این راه رو جلو پاش گذاشته 

شما باید برین بگین این خانواده از اول اول میدونستن 

ب دادگاه ک ثابت بشه مهریه هم بعش تعلق میگیره

خاهرم نامزده یکساله بعد بیماری صرع داره از اول هم ب پسره و خانوادش گفتع بودیم و قبول کرده بودن هم خو ...

اگه عقدباشن نصف مهریه ب خواهرت تعلق مبگیرد

اگه در زمان عقد بارکرگی شو از دست داده باشه تموم مهریه بهش تعلق میگیره

زن در هرصورت مهریه بهش تعلق میگیره.بیمارباشه خیانت کنه . هر مشکلی هم داشته باشه مهریه بهش تعلق مبگیره

خواهرشما هر با توجه ب دختر بودن یازن بودنش میزان  مهریه بهش تعلق میگیره . ووکیل این آقا هیچکاری نمبتونه انجام بده

عزیزم من حس میکنم دامادتون رفته به پسره گفته این خانواده دروغ گفتن و بیماری ای که داشته رو به نوعی م ...

من حتی شوهر خودم شاهد بود دوران سیغه خاهرم پیش نامزدش دچار تشنج شد خانوادم گفتن هنوزم دیر نیس اگ تصمیت بر جدایی هس ما احترام میزاریم گف ن من دوسش دارم خودم هواشو دارم بعد دو سه ماه از اون ماجرا عقد کردن 

حتی همسر من هم‌شاهد بود چون باهم و دامادمون منزل پدرم ک تو ی شهر دیگ هس رفته بودیم و ما رفته بودیم بیرون اومدیم گفتن ک خاهرم دچارتشنج شده پیش نامزدش

با اون فامیل وکیلتون پرسیدین؟

من حتی شوهر خودم شاهد بود دوران سیغه خاهرم پیش نامزدش دچار تشنج شد خانوادم گفتن هنوزم دیر نیس اگ تصم ...

عزیزم من 

تنها چیزی ک به ذهنم میرسه از صحبت اقای وکیل این هست که میخوان این بیماری خواهر شمارو بعنوان تدلیس در ازدواج مطرح کنن و زیر عنوان فسخ نه طلاق