2777
2789
عنوان

این رفتار خواهر شوهرم معنیش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 33 پست
چقد قشنگه ک بهش میگید پسرم😊عزیزم  یه سوال دارم‌ یا جواب‌ندید یا جواب‌حقیقت بگید‌آیا نسبت بهش ب ...

نسبت به آینده اش ک بتونه یه آدم درستی ازش در بیاد خیلی نگرانم و هر کاری لازم بدونم میکنم ،مثلا کلاس زبان ،فوتبال و...،اون بمن نزدیک نمیشه فقط در این که این مسائلو بهم میگه وقتی کسی سوالی مربوط بمن ازش میپرسه ،عمه اش پرسید باهات خوش اخلاقه ؟گفت اره مهربونه ولی احساس میکنم جا داشت رابطمون عمیقتر باشه خودشم یکم منزویه ، نمیدونم وقتی بچه جدید بیاد رابطمون ب کدوم سمت میره با توجه ب حساسیت روحیه اش  و کناره گرفتنش مدام دارم از اونایی ک بچه جدید میارن در مورد حسادت بچه های بزرگتر میپرسم هر چند این یه موضوع عادیه اگه یمدت حسادت کنه

من یه مادر قوی ام  
نزار بچه ها تنها برن پیش عمشون

اخر هفته ها که تو خونه تنها میشه الانم هوا سرده نمیتونه بره تو کوچه با دوستاش بازی کنه خودش اصرار داره که بره ،خیلی وقتا باباش نمیذاره ولی گاهی هم اجازه میده

من یه مادر قوی ام  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من که روشو تو روی خودت باز نکن وقتی تو رفتارت با پسرخوندت خوبه اون هرچقدم سین جیمش کنه چیزی ...

فک کن تو بچتو بفرستی جایی در مورد یسری مسائل شخصی زندگیت سین جیمش کنن بدت نمیاد؟

من یه مادر قوی ام  
خیلی زشته تایپیک میزنید بعد خودتون میرید تایپیک های دیگه. انگار ما مزاحمتون شدیم فرهنگ وشخصیت ادمها ...

من دارم جواب کاربرا رو در مورد تاپیک خودم میدم ،فرهنگ و شخصیت آدما از قضاوت های بیخودشون مشخص نیست؟؟

من یه مادر قوی ام  
بنظرم رفت آمدو قطع کنید انگار آدمیه که دوست داره بینتون سردی بندازه  پسرتون چند سالست؟

یازده سالشه ،اتفاقا شوهرم همیشه میگه ک تو روزای سخت زندگیم تنها خواهرم یکبار هم کنار من نبود فک نکن اینطوری ک تو روی تو خوبی میکنه همیشه اینطوری بود ،همیشه تاکید میکنه ک زیاد رابطه نگیر باهاشون ولی وقتی میان خونه میشه درو باز نکرد یا جواب تلفنشونو نداد

من یه مادر قوی ام  
فک کن تو بچتو بفرستی جایی در مورد یسری مسائل شخصی زندگیت سین جیمش کنن بدت نمیاد؟

درسته منم بدم میاد البته راه آن کسی که میپرسه بد هستش و...پس باید از همسرتان بخواهید با  پسرتان صحبت کند و یجورایی آگاهانه از مهر و محبت شما نسبت به پسرتان بگوید و به خواهرش واضح بگوید که چرا آسیب میزنی مگر خانمم چه کوتاهی کرده ....بعضی موقع ها روشن صحبت کردن  و رک گویی بد نیست  

درسته منم بدم میاد البته راه آن کسی که میپرسه بد هستش و...پس باید از همسرتان بخواهید با  پسرتان ...

هنوز ب همسرم نگفتم!در واقع مردد بودم گفتتم یه مشورت از چند نفر دیگه بگیرم

من یه مادر قوی ام  
یازده سالشه ،اتفاقا شوهرم همیشه میگه ک تو روزای سخت زندگیم تنها خواهرم یکبار هم کنار من نبود فک نکن ...

پسرتان سنش کمه اما به مرور و با تکرار اطرافیان از محبت‌ها و دلسوزی های که شما در حقش میکنید ....تازه خودش به زودی   تشخیص میدهد و خوبی های شما را بهتر و بیشتر میفهمد

یازده سالشه ،اتفاقا شوهرم همیشه میگه ک تو روزای سخت زندگیم تنها خواهرم یکبار هم کنار من نبود فک نکن ...

جالبه مردا معمولن خیلی سنگ خانواده شونو به سینه میزنن و طرفداری میکنن وقتی اینجوری میگه مطمئن باشه خوب میشناسه که اینو میگه

باهاش سرد باش که خیلی به خودس اجازه ی ارتباط نده

هروقت رفت پیش پسرت به یه بهونه ای دورش کن بابات صدات میزنه تلفن دوستت کارت داره مشقاتو نوشتی

یبارم به شوخی بهش بگو وا این سوالا چه معنی میده میخوای دعوا درست کنیا

پسرتان سنش کمه اما به مرور و با تکرار اطرافیان از محبت‌ها و دلسوزی های که شما در حقش میکنید ....تازه ...

قطعا هر چی بکاری همونو درو میکنی ولی گاهی یسری رفتارا از دور و بریا میبینیم ک اذیتمون میکنه

من یه مادر قوی ام  
هنوز ب همسرم نگفتم!در واقع مردد بودم گفتتم یه مشورت از چند نفر دیگه بگیرم

مشورت خیلی خوبه مخصوصا در این شرایط شما با توجه به حاملگی و فرزند خواندگی حساس تر هم شده و متاسفانه اطرافیان مزید علت میشوند..‌کمکی نمی‌کنند ، باری برنمی‌دارند مزید ناراحتی هم میشوند و مطمئن هستم شما و همسرتان  قبل از ازدواج به این روزها فکر کردید و چون یک زن قوی بودید الان هم مادر قوی تری هستید ... اما از کسانی که اهل علم این موضوع هستند هم مشورت بگیرید روانشناس تربیتی ...شما سنجیده رفتار میکنید و از بین این نظرات آن هایی که از نظر مادرانه منطقی و سودمند است را مدنظر میگیرید و نتیجه گیری میکنید ... 😘 ازتون انرژی مثبت گرفتم 

قطعا هر چی بکاری همونو درو میکنی ولی گاهی یسری رفتارا از دور و بریا میبینیم ک اذیتمون میکنه

با رفتار هوشمندانه و به موقع باید حد و حدود شأن را یادآوری کنیم ...ما خودمان محیط باز میگذاریم میدان دست آنها نیست ،ناخدا این زندگی شما و همسرتان هستید دریا پر از دزد و تلاطم ...  

جالبه مردا معمولن خیلی سنگ خانواده شونو به سینه میزنن و طرفداری میکنن وقتی اینجوری میگه مطمئن باشه خ ...

همسر منم الکی دلسرد نشده ازشون فک کن یوقتی تو زندگی قبلیش ک گیر یه زن بدکار افتاده بود خواهرش میدونست امشب ک داداشه خونه نیست زنداداشش قراره یه نفرو ببینه اونم تو خونه داداشش ولی هیییچ حرکتی نزد ،نه به داداشه گفت نه رفت سراغ زنه،البته سر یسری مسایل جزئی با داداشش اختلاف داشت ک بازم بنظر من توجیهش نمیکنه! در واقع با ازدواج ما رابطه اش با خانوادش دوباره شکل گرفت الانم تو روشون مهربونه ولی دلی ازشون دلخوره

من یه مادر قوی ام  
همسر منم الکی دلسرد نشده ازشون فک کن یوقتی تو زندگی قبلیش ک گیر یه زن بدکار افتاده بود خواهرش میدونس ...

اوه اوه

برحال مراقب زندگی باش اگر دیدی مشکل جدیه و دارن ذهن بچه رو خراب میکنن به همسرت بگو چون دل خوشی ازشون نداره مطمئن باش یه حرکتی میزنه تموم میشه

همسر منم الکی دلسرد نشده ازشون فک کن یوقتی تو زندگی قبلیش ک گیر یه زن بدکار افتاده بود خواهرش میدونس ...

حتما در حل این مسئله با شما همراه خوبی هستند و برای بهبود شرایط راه حل خوبی ارایه می‌دهند