2777
2789
عنوان

این رفتار خواهر شوهرم معنیش چیه؟

626 بازدید | 33 پست

پسر بزرگترم که من مادر خونده اش هستم رفت خونه عمه اش ،بعد عمه اش جلوی جاریم که شوهرم بشدت با رفت و آمدش مخالفه و تا بحال نرفتیم خونشون و رو نداده بیان خونه از پسرم در مورد اینکه اخلاق من تو خونه باهاش چطوره و توی حل تکالیف بهش کمک میکنم یا نه و این مسائل سین جیمش کرده(خودش اصصصلا کاری ب تکالیف بچه هاش نداره و هر وقت من حساس میشم رو تکالیف میگه بچه خودش باید علاقه ب درس داشته باشه) ،قبلا چند باری تو موقعیت های مختلف ازم تشکر میکرد چون رو تربیت بچه ها حساس بودم و خودش میدید ولی احساس میکنم الان چون خودم باردارم حساس تر شده ،هیچوقت تو شرایط سخت کنار همسرم نبودن و همسرم تو هیچ موضوعی بهشون اجازه نظر دادن نمیده !الان نمیدونم عکس العملی نشون بدم ب این حرکتشون یا نه !نمیدونم اگه بالفرض پسرم میگفت گاهی دعوام میکنه عکس العملش مقابل من چی بود و میخاست چیکار کنه و ایا اصن جسارت همچین کاریو داشت که بخاد دخالت کنه  یا نه ،به روش بیارم یا نه،چون تکرار این حرکت قطعا بچه رو ب من حساس میکنه

من یه مادر قوی ام  

ممنون ک بهش میگی پسرم ،،ممنون مادری می‌کنی ،ممنون حواست بهش هست ❤️🥰🫂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرتون بگین دوستانه بهشون بگه لطفا دیگه از پسرم در این مورد سوال نکنین نسبت به رفتار و کارای مادرش حساس میشه 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...