2777
2789
عنوان

ممنوعه ترین عاشق توروخدا بیا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 76 پست

چی شد اسی خفه شدی؟ 

@ممنوعه_ترین_عاشق  چی شد نفست برید؟ حال کردین دلقکا چجوری نقاب برداری کردیم 

دیگه فک نکنین همه مث خودتون گوشاشون مخملیه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ممنوعه_ترین_عاشق     میشه چندتا خصوصیت از من بگی؟

برو سر کوه ،یه چیزی اذیتش می‌کنه اونم منم 🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

نینی یارها و تگ‌کنید بندازنش بیرون این کاربر دو اسم رو .من بلد نیستم

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ول کن ناموسن🤣🤣🤣🤣من که دستشونو رو کردم برات 🤧😂

حس شیشم واقعیه ها من خودم گاهی توی ی سری چیزا کار‌میکنه و درسته اما حس شیشم انقدر جزئیات نمیگ😂😂

اره😂❤️

کاربری دونفره رها و ماهور❤️

@ممنوعه_ترین_عاشق    وای شونه ی من بنفشه یا موقع اشتباهی نره تو دماغت اذیت شی😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
امسال چه رشته ایی قبول میشم؟

پزشکی به شرط اینکه این گوشیتو‌ بدی به من  🤣🤣

@ممنوعه_ترین_عاشق  راستی فقط به رنگ بنفش حساسی؟ یا مث گاو وحشی دیدن چیزای قرمز هم اذیتت میکنه😏😂🤣🤣🤣🤣

هرودوشون یایکی ان.. یاباهم دست دارن.. 

اول ازهمه من تشخیص دادم... 😁😁😉😉

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

چی شد اسی خفه شدی؟  @ممنوعه_ترین_عاشق    چی شد نفست برید؟ حال کردین دلقکا چجوری ن ...

چه بی ادبی 

میتونی سوال نپرسی و از تاپیک بری بیرون زورت نکردم که بمونی .

من اصلا آدم خرافی اصلا من دوتا کاربری دارم اصلا اون کاربر ایسگامو گرفته داره بهم میخنده ...