فاگوسیت مدیر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 290 عنوان ممنوعه ترین عاشق توروخدا بیا🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 76 پست داشتی بهم جواب میدادی بهم بگو :پیشنهادم رو قبول میکنه ؟(پیشنهادم احساسی نیست)چه حسی بهم داره ؟باهام وارد رابطه میشه؟@ممنوعه_ترین_عاشق 1402/11/21 | 21:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاگوسیت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 290 چه بی ادبی میتونی سوال نپرسی و از تاپیک بری بیرون زورت نکردم که بمونی . من اصلا آدم خرافی ... ولی میخوام بدونم شماها چرا ناراحتید کاش انقدر زود قضاوت نکنی من فقط خسته ام دنبال یه امیدم یه چیزی که بهم امید بده حالا میخواد حس ششم باشه حس دهم باشه یا هر کوفته دیگه
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35965 ولی میخوام بدونم شماها چرا ناراحتید کاش انقدر زود قضاوت نکنی من فقط خسته ام دنبال ی ... موضوع اینه یه عده هم گولتونو میخورن ،حاضرن به قول شما برای کورسوی امید ،پول هم بدن و اینجاست که ما تاجای ممکن باید مانع کلاهبرداری تو این سایت بشیم. هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.