2777
2789
عنوان

ممنوعه ترین عاشق توروخدا بیا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد پیشنهاد دیشب گفتم  حسش دوست داشتنه  ولی مغروره،عمرا ک ازش بشنوی ک بگه دوستت دارم ...

خودم گاهی حس شیشمم کار‌میکنه ولی جالب بودی برام خصوصیات اخلاقی عشقمو بگو😂

کاربری دونفره رها و ماهور❤️
ببین عزیزم اگه خال توی صورتش داره یا جای جراحی روی دستش یکم با تاخیر و اکراه اما جواب خواهد داد

خیلی باحالی .این خزعبلات رو‌کجا یاد گرفتی ؟ خوشم اومد خدایی 🤣🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
تسبیحم بنفشه ودقیقا کنارمه

پس جنه که با تسبیح اذیت میشه 😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خیلی باحالی .این خزعبلات رو‌کجا یاد گرفتی ؟ خوشم اومد خدایی 🤣🤣

استارتر یک روزه عضو شده  اونم ۱۵ ساعته عضو شده

خوب سیرکی راه انداخته و یه مشت خرافی و احمق دورش جمع شدن اینم داره به ریش همشون میخنده 🤣🤣🤣وای اره تسبیحم بنفشه دقیا😐😂🤣🤣🤣

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
استارتر یک روزه عضو شده   خوب سیرکی راه انداخته و یه مشت خرافی و احمق دورش جمع شدن اینم داره ب ...

دو تاشون یه نفرن  سیرک راه انداختن.

تگ کنید 

دو تاشون یه نفرن  سیرک راه انداختن. تگ کنید

اره جفتشون یه نقرن هردو هم تازه عضو شدن😑😂😂😂🤣

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

خانوما گول نخورید دوتاشون با هم عضو شدن دارن بهتون میخندن ،خر نشید خواهشا

بزار ببینیم چطوری میخاد خصوصیات عشقمو بگه😂

ول کن ناموسن🤣🤣🤣🤣من که دستشونو رو کردم برات 🤧😂

بزار ببینیم چطوری میخاد خصوصیات عشقمو بگه😂

نمیگه چون می‌دونه چند نفر بهش درخواست دوستی دادن همونارو بچاپه بسه