2777
2789

مثلا یه سوال میکنی در مورد منبع یه آزمون که چی بخونی

بعد کامتتا:

مگه دفترچه اومده؟

تا کی میشه ثبت نام کرد؟

رشته من هوافضاس من میتونم شرکت کنم؟

پس چرا حسابداری نمیخوان؟

استاتر چند سالته؟

اولین سالیه که شرکت میکنی

و هزااااااار تا سوال بی ربط دیگه که باعث میشه بقبه بیان جواب بدن و اصلا کسی اهمیت نمیده که سوال تو چی بود

البته این یه مثال بود در مورد هرررر چی تاپیک بزنی همینه

کاش یاد بگیریم اگه میتونیم به استارتر کمک کنیم کامنت بذاریم و برای سوالات خودمون جدا تاپیک بزنیم

🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای گفتییییی

طرف دلش گرفته ترسیده بچش ی مشکلی داره بعد میگ فلان دارو خوبه؟ک کسی ک تجربه داره بیاد حرف بزنه

حالا میان از کجا فهمیدی کی بردی علائم چی بود چن تومن پولش شد🥴

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دیگه اینجا همینطوره همه یهویی سوالاشون میپرسن خیلی هم بد نیست 

چرا خیلی بده

هر کس سوال داره باید تاپیک خودشو بزنه

یا حداقل صبر کنه تاپیک جلو بره استارتر جواب بگیره بعد بیان سوال خودشونو بپرسن

🌷

چون که سایت عین قدیم نیست بچه مچه ها پر شدن اینجا همه ی تاپیک ها شده دوس پسرم بهم فحش داد ، دوس پسرم وسط چت خوابش برد، دوس پسرم برام کادو نخرید ، دوس پسرم بهم توجه نمیکنه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ای گفتییییی طرف دلش گرفته ترسیده بچش ی مشکلی داره بعد میگ فلان دارو خوبه؟ک کسی ک تجربه داره بیاد حر ...

وای آره

اصلا درک ندارن حتما طرف براش مهم بوده که پرسیده فقط میخوان به خواسته خودشون برسن

🌷

حالا این هیچی بگیم دارن درباره همون موضوع تاپیک سوال میکنن

خیلی وقتا شده مثلا به قول خودت موضوع تاپیک ازمونه

و یهو یکی میاد خیلی بی ربط به موضوع مثلا میگه راستی فلان شربت دکتر برا بچم نوشته روزی چند بار بهش بدم😑

اصلا تاپیک بنده خدا به حاشیه میره موضوع اصلی فراموش میشه

ولی در این صورت بهتره جواب ندیم که هم تاپیک استارتر به حاشیه نره هم این افراد دیگه وسط تاپیک یه نفر دیگه سوال بی ربط نپرسن

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
حالا این هیچی بگیم دارن درباره همون موضوع تاپیک سوال میکنن خیلی وقتا شده مثلا به قول خودت موضوع ...

یا مثلا خیلی میخوان با ادب باشن یه با اجازه استاتر مینویسن و حرف خودشونو میزنن

مثلا با اجازه استارتر دوستان من باردارم هوس خورشت بامیه کردم بد نیست برام؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀

این چیزا به درک ادم برمیگرده

🌷