2777
2789
فک نکنم بیشتر از شما چرت بگن چون اصلا تحربیات نزدیک به مرگ شبیه به خواب نیست 

اون قسمت ک سجاد گفت یک میلیون سال پیا ده رفتم 

نمیدونم ب خاطر نزول بود یا بدهی طرف رو نداد 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

خواب رو میشه مستند کرد؟

چرا نشه ؟ 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین و قانع کننده ترین  جوابی که تا الان برای این سوال گرفتم این بوده : " قبل از تولد کجا بود ...

اونجات چیزی به اسم خانواده نداشتیم الان بریم اونور خانواده چی میشه 

یه چیز دیگه هم هست اینکه روح ما نامحدود یعنی میل به زندگی جاودانه داره این روح که غیر مادیه برای ارضای نیاز های نامحدودش به دنیای غیرمادی که جاودانه باشه احتیاج داره 

به این فکر کن که خدا با این عظمتش دوست داره 
چطور؟چطور خواب رومستند میکنن؟

منظورت رو متوجه نمیشم ؟ 

گیرت کجاس دقیقا؟ 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

علم تجربیات نزدیک به مرگ رو قبول داره اما هنوز نمیتونه ازش سردربیاره بعد هم چه ابهامی تو برنامه زندگی پس از زندگی هست که شما باور نکردین اگر فک میکنین چون تو ابرانه دروغه بهت بگم کلی تجربه مربوط به خارج از کشور همونین یک سایت هست که کلی ادم از سراسر دنیا به زبان انگلیسی تجربیاتشون رو نوشتن دیگه چند نفر باید بگن که ایمان بیارین 

قطعا هست 

به زندگیا نگا کن به ادما نگا کن 

هیشکی کامل نیست هیشکی کاملا خوشبخت نیست هر کی ی جاش میلنگه 

هر کی با یه چیزی داره امتحان میشه 

قطعا دنیای دیگه ای بعد از مرگ هست که انسان کامل بشه

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️
منظورت رو متوجه نمیشم ؟  گیرت کجاس دقیقا؟

عزیزم...صب پامیشم ومیگم خواب فلان امام رو دیدم وچکارکردیم و راه بهشت روبهم نشون داد..رفتم بهشت و چطور بود و.....آیا شما حرف من رو باور میکنی؟چطور صحت خوابم رو بشما ثابت کنم

من تو بیداری جدایی روح از بدن یه شخصی رو دیدم و مطمئنم بعد مرگ روح زندست تو یه بعد دیگه 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

مگه میشه نباشه

نبودنش یعنی الکی بودن کل زمین و آدماش 

یعنی بی دلیل بودن کل جهان 

مگه میشه ما فقط واسه خوردن و خوابیدن خلق شده باشیم؟!

که این با منطق جور در نمیاد

قطعا وجود داره،شاید اثبات علمی دقیق درموردش نباشه اما خیلی چیزای دیگ میگن دانشمندا مثل جهان موازی یا تئوری هایی مثل تناسخ که همه یه جورایی در تلاشند تا بفهمن بعد از مرگ چه اتفاقی میوفته