2777
2789
اونجات چیزی به اسم خانواده نداشتیم الان بریم اونور خانواده چی میشه 

خانمی میگفت وقتی تجربه ی مرگ داشته به قدری اون دنیابراش زیبا وخواستنی بود وسرشارازعشق خداوندی بوده که حتی دلش نمیخواست پیش بچه هاش برگرده وفقط بمونه 

دنیایی ک اینقدر با دقت و شگفتی ساخته شده از سیاره ها و کهکشان ها بگیر تا دریا ها و .... اینکه بعد مرگ آدم زندگی تموم شه و تاریکی مطلق باشه مسخرست حتما وجود داره حالا معلوم نیس به ما راستشو گفتن یا دروغ

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=327787602]عزیزم...صب پامیشم ومیگم خواب فلان امام رو دیدم وچکارکردیم و راه بهشت روبهم نشون داد..رفتم بهشت و چطو ...[/QUOTE

خب وقتی افراد مختلفی از سراسر جهان همچین چیزی رو تجربه کن اونوقت فرق میکنه 

و توی تجربه ها طرف مثلا چیزای رو میگه از اطرافیان که اصن نبوده و ندیده 

الان اگه من بیام بگم فلانی من خواب دیدم تو فلان کارو انجام دادی یا فلان مشکل رو داری درصورتی که اصلا نمیشناسمت و هیچ کس جز خودت خبر نداره از کاری که کردی یا مشکلی که داری باور نمیکنی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دنیایی ک اینقدر با دقت و شگفتی ساخته شده از سیاره ها و کهکشان ها بگیر تا دریا ها و .... اینکه بعد مر ...

از ۷ میلیارد آدم روی زمین نزدیک ۲ میلیارد این نظر قبول دارن 

من از بچگی دغدغه‌ام این بود.

همه‌اش میگفتم خدایا ۵۰ سال دیگه تموم عزیزام نیسن مادرم خواهرم. نمیدونستم ک نمیذاره ب ۵۰ سال برسه و الان خواهرم مریضه‌. همه‌اش میگفتم چرا خداومیخواد ببره میاره روی دنیا اصلا، هرچیزی ی زمان مشخص داره. اولین لحظه‌ای ک خدا بوده کی بوده؟ خدا الان جند سال هست ک هست؟ و...

من پیش روانشناس ک می رفتم میگفت اینا فقط دغدغه‌ی تو نیست دانشمندها هم دارن بهش فکر میکنن.

ولی معلمای دینی میگفتن ساکت شو نباید تو ذات خدا قکر کنی و توی کتاب دینی هم نوشته بود در همه چیز تفکر کنید جز ذات خدا.

امیدوارم اون دنیایی باشه ک به عدالت باشه.این دنیای من زهرتر از زهز بود.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

زمانی مدرسه بودم دوستم یه روز بهم گفت داداشش وقتی اینا تو حیاطشون کارای روزمره انجام میدادن اومده پیششون گفته هر چی صداتون زدم کسی نگام نمی‌کرد حتی وقتی داشتین سبزی تمیز میکردین و پسرش با توپ تو حیاط بازی می‌کرده گف. تمام کارایی میکردیم رو مو به مو گف

...دوستم گفت ولی داداشم خواب بود تو اون ساعت که نشونی میداد حتی خودم رفتم پتو انداختم روش که سردش نشه چون خوابیده...گف داداشم باور میکنی مرده بوده و زنده شده

همینو تو مدرسه برا من تعریف کرد

دقیقا فرداش نیومد مدرسه مدیر تماس گرف باخونشون گف مث اینکه داداش دوستتون فوت کرده

و من اون لحظه اونقد شکه شدم فقط گریه میکردم

که هنوز یادمه و وقتی دوستمو دیدم گف دیدی داداشم حرفش راست بود همون یه روز قبل مرگش تجربه کرده بود و روحش دوباره برگشته بود به بدنش

من بعد این ماجرا کاملا یقین دارم روح وجود داره و عالم دیگری هست

درخواست دوستی ممنوع...

من از بچگی دغدغه‌ام این بود. همه‌اش میگفتم خدایا ۵۰ سال دیگه تموم عزیزام نیسن مادرم خواهرم. ن ...

عزیزم ان شاءالله حال خواهرت خوب بشه .

خدا ذهن مارو محدود آفریده نمی‌تونیم به ذاتش که از کی بوده و کجا بوده پی ببریم در توان فکر و عقل ما نیست 

به این فکر کن که خدا با این عظمتش دوست داره 
اون قسمت ک سجاد گفت یک میلیون سال پیا ده رفتم  نمیدونم ب خاطر نزول بود یا بدهی طرف رو نداد&nbs ...

من ندیدم برنامه رو، ولی این حق  الناس میشده و نابخشودنی.

ی متن خودم نمیدونم درمورد کدوم شهید بود اومده ب خواب پدرش گفته بابا برو قرض من رو ب فلانی بده من دارم ب همون اندازه عذاب میکشم.

نمیدونم راسته یا نه این داستان ولی حق‌الناس بدترین چیزه ک ب گردن ادم بمونه و بمیرع

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من ندیدم برنامه رو، ولی این حق  الناس میشده و نابخشودنی. ی متن خودم نمیدونم درمورد کدوم شهید ب ...

اره عزیزم درست می گی 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

[QUOTE=327787602]عزیزم...صب پامیشم ومیگم خواب فلان امام رو دیدم وچکارکردیم و راه بهشت روبهم نشون داد ...

ببین عزیزم....یه نفر طرف ما تصادف کرد و رفت کما تا چنروز...بعدش زندگی پس از زندگی دعوتش کرد...همه محل میدونن ک خانوادش اهل فحشا هستن وخودشم چشم چرانه...چنان دم از بهشت وجهنمی ک دیده بود میزد ک کسی نمیدونس حرفاش راسته...چنروز پیش خانم این تجربه گر مچش رو گرفته بود با زن شوهردار

قربون همه تون برم اینهمه ادم از سراسر دنیا که دروغ نمیگن حالا گیریم یه چیزایی کم و زیاد بگن شما خوب تحقیق نمیکنین خیلی افراد امریکایی مثلا با اسم و فامیلیشون و اتفاقی که براشون افتاده کاملا ثبت شده و ادمای معمولی جامعه امریکا یا اروپا هستن اخوند که نیستن بخواین بدبین بشین به هلاوه ادعایی ندارن میگن هرکی بخواد باور کنه یا نکنه