2777
2789
دلیل

سلام عزیزم 

خدای مهربون در قرآن چندین مرتبه از راجعون، ترجعون و رجعت صحبت کرده، یعنی بازگشت، بازگشت یعنی برگشتن به جایی که قبلا بودی و از اونجا اومدی. چرا خدا نگفته می آیید، بلکه گفته بازگردانده می شوید؟ 

ما قبل از این زندگی، وجود داشتیم 

بعد از مرگ هم وجود خواهیم داشت 

مرگ، نقطه ی مقابلِ زندگی نیست، فقط نقطه ی مقابل تولده 

ما در واقع روح هستیم و اصل و اساسمون از انرژی هست 

این جسم فقط وسیله ای هست که روحمون با اون، بشر بودن رو تجربه کنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجات چیزی به اسم خانواده نداشتیم الان بریم اونور خانواده چی میشه 

ما و خانواده و اطرافیانمون گروه های روحی بودیم که به این دنیا اومدیم تا به همدیگه برای انجام هدف و ماموریتمون کمک کنیم، حتی خانواده ای که از اون ناراضی هستیم 

دلیل

دکتر سام پرنیان، متخصص جراحی قلب هستن و طی چندین مرتبه احیای بیمارانشون با تجربه نزدیک به مرگی که اونا تعریف کردن مواجه شدن، بعد خودشون به تحقیق علمی در باره ی این موضوع پرداختن، اسمشون رو سرچ کن، توی گوگل هست 

@سپاس1     سلام خانومي ، لطفا اگه میشه ایشون و راهنمایی کنید 👌

ایشون توی سوالشون تاکید کردن با دلیل علمی ثابت بشه. 

الان علم در مورد اثبات دنیای بعد از مرگ همونقدر ناتوانه که مثلا در زمان قاجار که توی خونه ها تلفن هم نبود می خواستی برای مردم اون زمان تلفن همراه و کارایی هاش رو تعریف کنی و از اینترنت و وای فای بگی. 

نه اینکه وجود نداشته باشه، هست ولی توصیف و تفهیمش با ابزار علمی میسر نیست.