2777
2789
عنوان

بدنسازی و فرم دهی بدن

148 بازدید | 4 پست

دوستان اگر بخوایم بدن فرم پیدا کنه اول باید  وزن کم کنیم؟ مثلا باسن بزرگ شه   اخه من دیدم خیلیا همراه با برجستگی بدنشون وزنشون بالا رفته منم خودم وزنم بالاس و میخوام بدونم اگر بخوام بدنم فرم پیدا کنه اول باید وزن کم کنم یا حجمی کار کنم؟

لا حول ولا قوة الا بالله 

نه دیگه اول برنامه کاهش وزنه ،بعد حجم ،بعد تفکیک عضله

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال طول میکشه یکی که اصلا باسن  نداره هیپ دیپش خالیه فرم بگیره

بستگی به ژنتیکت داره ، اگه فرم لگنت برجسته ای اما باسنت گوشتی نیست ،مثل اینایی که لاغرن اما میگیم خوبه لگنش پهنه ،تو‌شیش ماه نتیجه میده ،اما اگه لگن باریک و باسن هم صاف باشه ممکنه دو سه سال طول بکشه ،اونم با یه تغذیه درست

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من