2777
2789
عنوان

بنظرتون حقوق خانمی برای خانه داری چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 151 پست
شما لطف دارید اما تاپیکهای من همین مباحث عادی و روزمرست 

اتفاقا اولی رو یه نگاه انداختم عالی بود

بردگی مدرن

دقیقا سرمایه انسانی با ارزش ترین سرمایه یه سازمانه

اما متاسفانه اینجا براش زیاد ارزش قائل نمیشن

حتما سر فرصت باید بخونم

اتفاقا اولی رو یه نگاه انداختم عالی بود بردگی مدرن دقیقا سرمایه انسانی با ارزش ترین سرمایه یه سازم ...

شما لطف دارید اما واقعا تاپیکهای من چندان آموزه خاصی ندارن بیشتر سوال وجوابهای مسائل روزمره در قالب تاپیکها مطرح شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما لطف دارید اما واقعا تاپیکهای من چندان آموزه خاصی ندارن بیشتر سوال وجوابهای مسائل روزمره در قالب ...

دیگه با این سن میتونم تا حدوی افکار و دغدغه ی آدما و سطح نگرش و چیزای دیگه رو یکم تشخیص بدم

من مدرک  دانشگاهیم در زمینه دیگست مدرک کاردانیم مرتبط با مباحث روانشناسی بود

شماتا اين حد ك بنظر اين كاربر داريد بهش كمك ميكنيد هم ميتونيد درك كنيد مديون همون ميزان كم مطالعه در زمينه روانشناسي هستيد عجيبه ك انقد مطلق افراد متخصص در اين زمينه رو زير سوال ميبريد

و اين نشون ميده ديدگاه شما از اين رشته و تخصص در حد چند جمله حرف زدنهاي از روي تجربه و غير تخصصي هست 

وقتي ب مسائل پيچيده تخصصي برسيد اونوقت ميفهميد ك مدركي ك از نظر شما ارزش نداره و همين دانشگاهها چقد مهم هست 

فكر ميكنم هنوز با اين رشته اشنا نيستيد بخاطر همين بهتره ديگران رو از رفتن ب روانشناس و  كمك تخصصي منع نكنيد

ضمنا من رشته م روانشناسي نيست و فني هستم 

فكر نكني طرفداري از صنف و رشته روانشناسي كردم منفعت شخصي برام داره

فقط خاستم متوجه بشي اين بنده خدايي ك تاوان سختي داده تا ب اين نتيجه رسيده بايد از كمك تخصصي استفاده ميكرده انقد ساده نتيجه گيريش رو بر باد ندي

آفرین شما درکتون و سوادتون و حتی نگارشتون خیلی خوبه اینجا بعضیا تاپیک میزنن من سه ، چهار بار متنشو ...

شما بايد نه تنها خودت ب روانشناس مراجعه كني بلكه بچه ها هم مراجعه كنن اتفاقات بدي براشون افتاده و ضربه خوردن

دقیقا حرفاتون منطقی و درسته من اول این خانمو منطقی دیدم اما بعدش فهمیدم اصلا اینطور نیست بشدت تصمی ...

اون بچه ها چی کشیدن همش احساس اضافی بودن داشتن و دارن...خیلی حواستون بهشون باشه...نمیشه فکر تغییر شغل باشید ک همیشه شب خونه باشید؟

اون بچه ها چی کشیدن همش احساس اضافی بودن داشتن و دارن...خیلی حواستون بهشون باشه...نمیشه فکر تغییر شغ ...

شغل رو نمیشه تغییر بدم ۱٨ سال سابقم از بین میره

چند ماه بچه ها خیلی اذیت شدن

بهشون قول دادم جبران کنم

دوباره ازدواج کردم اما بازم به شکست ختم شد یه مهریه میدادم شد دوتا نمیخوام بیشتر بشه

ببخشید نمی‌دونم چرا خندم گرفت

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.

کاش من شهرتون بودم.من عاااااشق بچه هام🥺

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم