2777
2789

من 31 سالمه با پدر و مادرم زندگی میکنم یه مقدار سرمایه دارم میخوام بزارم رو خونه پدر و مادرم خونه رو بزرگتر کنم بعدش یه ماشین بگیرم خیالم راحت باشه از پارکینگ 

با پول خودم میتونم یه 60 متری بگی م منتهی بدون پارکینگ خودمم میشناسم اهل تنها زندگی کردن نیستم که اگه خونه بگیرم برم توش استفاده کنم 

نظرتون چیه؟ 

هر چقدرم پول بدم تو سند میخوره به اسمم و دست خودمم میمونه 

با توجه به اینکه سند به اسمت میخوره خوبه

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ارزش داره این کار؟

الان خونه پدرمادرت مشکلی داره که میخوای بزرگترش کنی؟

به ازدواج فک نمیکنی؟

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

الان خونه پدرمادرت مشکلی داره که میخوای بزرگترش کنی؟به ازدواج فک نمیکنی؟

اره کوچیکه 

خب برا ازدواج من یه عقد ناموفق داشتم برای همین سخت پسند شدم و یکم ازدواجم سخت شده 

اخه اونقدر نیست که بخوام باهاش در برم اصلا کجا برم؟

منم اتفاقا یکم دارم میخواستم یه خونه دیگه بخرم بدم اجاره ولی بخدا این اوضاع بی برقیو …که پیش اومد همش دستو‌دلم‌میلرزه و داغون شدم ولی در کل اگر خواستی هم خونه بگیری بنام خودت بگیر مخصوصا اگر ورثه دیگه ای هم دارن پدرو مادرت 

منم اتفاقا یکم دارم میخواستم یه خونه دیگه بخرم بدم اجاره ولی بخدا این اوضاع بی برقیو …که پیش اومد هم ...

به اسم خودم میخوره 

ولی منم همش دست دلم میلرزه ولی میبینم بقیه دارن کاراشونو میکنن خونه میگیرن ماشین میگیرن میگم مگه جنگ فقط برا منه 

استارتر واست بررسی کردم عزیزم الآن دیدم تو آینده ت که خیلی خوب افتاده که خونه ی بابارو بزرگ کنی فقط باید تلاش کنی ممکنه خسته بشی ولی ارزشش رو داره عزیزم.

می‌بوسمت 😘😘❤️❤️

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️