2777
2789
عنوان

بنظرتون حقوق خانمی برای خانه داری چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 151 پست
اگر خواستین دوباره ازدواج مجدد کنین زمانی و اون خانمو بیارید تو منزلتون حتما مطمئن بشید از احساسش نس ...

آره واقعا دل بزرگ و ذات درستی میخواد

فعلا نیاز به زمان دارم این دورانو بگذرونم

آدم خیلی احساسیم و خیلی بخاطر ازدواج دومم فشار بهم اومد

خواستم هم دل بچه ها رو نشکونم هم این خانم اما نشد که نشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم قبل ازدواج اما بعدش کامل عوض شد

کسی که منطقیه کلا منطقیه ربطی به قبل و بعد ازدواج نداره من همیشه گفتم اینجا به همه ازدواح وصلت بین دونفر نیست وصلت بین دوخانوادست پس خانواده هارو هم درنظر بگیرید درمورد شما که بچه ها هستن خیلی مهمه بچه ها رو اولویت قرار بدین و حقیقت محبت از دیدگاه خانومها تعریفش با آقایون فرق میکنه اما درهرصورت هم زن جایگاه خودشو باید داشته باشه هم بچه ها اینکه تو فقط باید برای من باشی و بچه هاتو رها کنی و بدی به مادرشون حرفهای خام و نپخته ای هست که یا بهانه هست برای ابراز کمبودها یا واقعا اون طرف از اول با همین قصد اومده جلو من حقیقت هیچ قضاوتی در مورد هیچ زندگی ندارم ولی اکثر مشکلاتی که میبینم بخاطر رفتارهای خام و نپخته دوطرف یا یکی از طرفین هست اگر خصوصا کسی اخلاق نداشته باشه فرق نمیکنه زن یا مرد هیچ جوره نمیشه اون طرفو اصلاح کرد مگر زمانی سرش به سنگ روزگار بخوره بعضی‌ها هم همسرشون فرشته هم باشه باز اذیتش میکنن یا بهش خیانت میکنن ازدواج بلوغ روانی و آموزش صحیح دردوران مدرسه و درخانواده ها نیاز داره که هنوز خیلی کار داره به اون سطح دراکثریت خانواده ها برسیم حداقل در زمان فعلی

کسی که منطقیه کلا منطقیه ربطی به قبل و بعد ازدواج نداره من همیشه گفتم اینجا به همه ازدواح وصلت بین د ...

دقیقا حرفاتون منطقی و درسته

من اول این خانمو منطقی دیدم اما بعدش فهمیدم اصلا اینطور نیست

بشدت تصمیم های احساسی میگرفت که چند دقیقه بعد برعکسو انجام میداد

و اینکه ازدوتج ارتباط دوتا خانوادست کاملا صحیح بخصوص من که بچه هامو درنظر نگرفتم

همه رو مثل خودم دیدم، اشتباه کردم

و تاوانشو دادم

بچه هام گوشه گیر هستن بعد ازدواجم گوشه گیر تر شده بودن

تو خونه نمیتونستن راحت باشن

یا تو اتاق خوابشون بودن یا یه گوشه رو مبل

الان دارم براشون جبران میکنم

بهرحال شما دوتا شکستو پشت سر گذاشتید تمام اینها تجربه هست ودرسهای زندگی متاسفانه اکثریت ازدواجهای فعلی روی دوستی‌ها و شناخت ناکافی و احساسات صرف بدون درنظر گرفتن فاکتورهای بسیار مهم دیگه انجام میشه وبرای همین آمار طلاق انقدر زیادشده ازدواج باید هم تابع عقل باشه و احساس و رضایت خانواده ها و هم کفو بودن فرهنگی و مالی بسیار مهمه و فاکتورهای اساسی در موفقیت یک ازدواج هست 

بهرحال شما دوتا شکستو پشت سر گذاشتید تمام اینها تجربه هست ودرسهای زندگی متاسفانه اکثریت ازدواجهای فع ...

کاش قبل هر دو ازدواجم میرفتم مشاوره

الان درس گرفتم

تجربه رو بسختی بدست آوردم

بچه هاتون هم اگر میفرمایید خیلی میترسن چون  احساس ترس دارن شمارو هم ازدست بدن واین ترس در فرزندانی که یکی لر والدینو ازدست دادن بیشتر از فرزندانی هست که هردو والد رو درکنارخودشون دارند سعی کنید این اطمینان رو درشون ایجاد کنید که تا زمانی که هستید ازشون حمایت خواهید کرد و کنارشون هستید سعی کنید  از لحاظ عاطفی بچه ها رو براشون کم نزارید ابراز علاقه زبانی بچه ها نیاز دارند بچه های طلاق بخاطر آسیب روانی از طلاق والدین حساس‌تر وزودرنجتر میشن ونیاز دارن همیشه احساس کنن همیشه یک پشتوانه محکم کنارشون هست که هیچ بنی بشری رو به اونها ترجیح نخواهد داد و رهاشون نخواهد کرد اگر این اتفاق بیفته باعث سرخوردگی و رفتارهای پرخاشگرانه دردوران بزرگسالی نسبت به جنس مخالف و افراد دیگه وازبین رفتن حس اعتماد به نفس وبسیاری اسیبهای اجتماعی برای اونها میشه همیشه اونچه درباره دیگران می‌بینیم فقط تقصیر خودشون نیست برآیند خودشون به علاوه تاثیرات بسیار عمیق والدین و محیط هست و اگر قراره کسی سرزنش بشه فقط اونها نیستن 

کاش قبل هر دو ازدواجم میرفتم مشاوره الان درس گرفتم تجربه رو بسختی بدست آوردم

به ندرت مشاور خوب وجود داره خیلیاشون تخصص لازم رو ندارن و صرفا عقاید شخصیشون به عنوان مشاور ارائه میدن متاسفانه دانشگاه‌های ما آموزش تخصصی در این حوزه نمیده فقط یک سری جزو یا کتاب با اموزهای دمده و تئوریهای محض بدرد نخور دانشگاه‌های ما در بسیاری ازرشته های علوم انسانی فقط مدرک میدن و آموزش صحیح و کاربردی وتخصصی وجود نداره یک سری تئوری بدردنخور خودم دوسال دراین محیط روانشناسی خوندم میدونم چه خبره

بچه هاتون هم اگر میفرمایید خیلی میترسن چون  احساس ترس دارن شمارو هم ازدست بدن واین ترس در فرزند ...

شما روانشناسین؟ خیلی خوب عمق ماجرا رو درک کردین و توضیح میدین

دقیقا همینه که می فرمایید

به ندرت مشاور خوب وجود داره خیلیاشون تخصص لازم رو ندارن و صرفا عقاید شخصیشون به عنوان مشاور ارائه می ...

پس درسشو خوندین اتفاقا خیلی این رشته مناسب شماست

خیلی خوب حرف میزنین و درک میکنین

دانشگاه و مدرسه هامون چیای بدرد بخوری یاد نمیدن

مدرک دادن افتخار نیست

اما متاسفانه بار علمی خیلی از دانشگاه ها پایینه

شما روانشناسین؟ خیلی خوب عمق ماجرا رو درک کردین و توضیح میدین دقیقا همینه که می فرمایید

نه بزرگوار من روانشناس نیستم اما عقیدم اینه مشاورین خوب اتفاقا در دانشگاه لزوما درس نخوندن سطح سواد هرکس براساس راهنمایی و مشاوره دادنش دراین حوزه رو میشه سنجید شخصا برای من مشاور خوب کسی نیست که مدرک داشته باشه کسی که بهترین و موثرترین راهنمایی و کاربردی ترین راهنمایی های منطقی وعقلانی رو دراین حوزه بده از نظر من بهترین مشاور هست مهم نیست مدرک داره یانه سطح سواد و تجربه آدمها ربطی به مدرک دانشگاهی نداره همونطور که در قدیم سواد زندگی مردم اون زمان بسیار بالاتر از مردم زمان فعلی و تربیتهاشون خیلی بهتر از نسل فعلی و احترامها وارزشهای و محبتها خیلی بیشتر از زمان فعلی بود شخصا قراربود به کسی مدرک روانشناسی بدم سطح سواد واقعیشو دراین حوزه می‌سنجیدم نه مدرک دانشگاهی تا زمانی که آموزش‌های دانشگاهی به این شکل فعلی هست

نه برادر من روانشناس نیستم اما عقیدم اینه مشاورین خوب اتفاقا در دانشگاه لزوما درس نخوندن سطح سواد هر ...

آفرین

شما درکتون و سوادتون و حتی نگارشتون خیلی خوبه

اینجا بعضیا تاپیک میزنن من سه ، چهار بار متنشو میخونم آخرش متوجه نمیشم چی نوشته

سواد آدما از حرف زدنشون مشخصه

سر فرصت باید تاپیک هاتونو بخونم چون مطمئنم مفیدن

پس درسشو خوندین اتفاقا خیلی این رشته مناسب شماست خیلی خوب حرف میزنین و درک میکنین دانشگاه و مدرسه ...

من مدرک  دانشگاهیم در زمینه دیگست مدرک کاردانیم مرتبط با مباحث روانشناسی بود