2777
2789

راستش یکی از دلایلی که دوست داشتم مزدوج شم این بود که برم اینور و اونور و مهمونی و حوصلم نره ولی الان که نگاه میکنم ماشبا با خالم اینا و شوهراشون میریم پارک قطعا دیگه اونجا نمیتونم برم چون زشته دیگه تازه عروس و داماد و فکرهای بقیه و هزار دلیل دیگه با مامانم نمیشه ظهرها برم مهمونیا زنونه چون من دیگه مستقل شدم و جام اونجا نیست واقعا به نظرم شوهرم کنم شوهره بره سرکار روزای تعطیلم بره کنار دوستاش فقط باعث شه خوشیای هر چند کوچک قبلیم رو هم از دست بدم تازه دیگه هر روز مامانمو نمی‌بینم 

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

داری ازدواج میکنی؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا چرا ادمای این سایت یکم خلن؟

خل نیستم دارم میبینم اگه ازدواج کنم دیگه عیدها منو دعوت نمیکنن و فقط پدرمادرمو دعوت میکنن مسافرت خانوادگی دیگه نیستم باهاشون دورهمی های زنونه و هیچ جا جای من نیست فقط من میمونم و یه شوهر که اونم نیست پیشم وسرکاره 

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

خل نیستم دارم میبینم اگه ازدواج کنم دیگه عیدها منو دعوت نمیکنن و فقط پدرمادرمو دعوت میکنن مسافرت خان ...

اون موقع مهمونی هاتون متفاوت میشه

با خانواده همسرت و خانواده خودت و دوستاتون رفت و آمد میکنید و پیک نیک و سفر میرید

بنظرم بهتره

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن