2777
2789
عنوان

بنظرتون حقوق خانمی برای خانه داری چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 151 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره میشناسم خیلی حقوقش با حقوق های اینور فرق داره

بله

برای ما زندگی کردن جاهای بزرگ خیلی سخته. چون مثلا الان یک نفر با حقوق ۱۰ تومن یه زندگی خوب و نرمال داره اینجا،ولی با این ۱۰ تومن یک روز هم نمیتونیم شهرای بزرگ زندگی کنیم

فقط سعی کنید یه خانم موجه پیدا کنید ، مادربزرگم آلزایمر داشت و حدود هفت تا پرستار براش عوض کردیم یکی کثبف و نامنظم بود یکی از خونه دزدی کرد ، یکی مرد اورده بود خونه و قتی رفتیم سر بزنیم در رو دیر باز کرد وقتی رفتیم داخل گفت داییمه ، یکی مراقبت نکرده بود مادر بزرگم دستش شکست و زخم بستر گرفت 

خانومای نرمال کمتر حاضر میشن برن خونه مردم کار کنن چون خودشونم نمیتونن اعتماد کنن و از ابروشون میترسن پس خیلی مواظب باشید اگه خواهری کسی داشته باشید بهشون مبلغی پول بدید از بچه ها نگهداری کنن بهتره

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
میگم واقعا کم شانسم

اینجوری نگین.درخواست دادم قبول کنید ی چنتاسوال داشتم

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

به نظرم به جای پرستار گرفتن به فکر مشاوره برا بچه هات باش... ماشالا ۱۱ و ۷ دیگه می‌تونن از پس مسائل خودشون بربیان...می‌فهمم هنوز بچه هستن ولی هر آدمی مجبوره با شرایط کنار بیاد... با ترسشون مواجه شن احتمالا طلاق مادرشون و خانم دوم خیلی بهشون آسیب زده 

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
من دوباره ازدواج کرده بودم کمتر از یکسال موندن و بعد ایشونم رفتن تو همین مدت کم دوتا وام گرفته بودم ...

شماروقضاوت نکردم برادر.فقط کلی گفتم کمترمردی پیدامیشه بگه توکه زحمت میکشی حق الزحمه بهت بدم هم دل زن گرمتره هم پول مرد جای دوری نرفته حتی مردایی هستن که زنشون باهاشون تو کار کشاورزی کارمیکنه بدون حقوق یه روز که خانمش نیاد میره کارگر میگیره یه عالمه پول میده

خب اون زن اين  زندگي خوذشم هست فقط زندگي اقا ك نيست خونه اي ك توش كار ميكنه بچه اي ك بزرگ ...

اگه الان شوهرت بهت یه حقوق بده واسه انجام کارای خونه شمانمیگیری؟یا بیشتر خوشحال میشی وقدر شوهرتو بیشتر میدونی؟کدومش

با حقوق قانون‌کار دیگه 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

آن شاءالله مشکلاتتون حل بشه، بنظرم برای این کار  حتی شده از اقوام دور هم کمک بگیرید خیلی بهتر از غریبه است. تو اقوام کسی که شرایط کار تو خونتون رو داشته باشه ندارید؟ بخاطر خویشاوندی محبتشون به بچه ها بیشتره

به نظرم به جای پرستار گرفتن به فکر مشاوره برا بچه هات باش... ماشالا ۱۱ و ۷ دیگه می‌تونن از پس مسائل ...

خونمون مستقله

شب میخوان توش تنها بمونن میترسن

درمورد مشاور درست می فرمایید

آن شاءالله مشکلاتتون حل بشه، بنظرم برای این کار  حتی شده از اقوام دور هم کمک بگیرید خیلی بهتر ا ...

از اقوام باشه که خیالم راحت میشه

متاسفانه اکثرا روستان و از شهرمون دور

تلاشمو میکنم ببینم چی میشه