asalbanoosham مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7462 عنوان تو سینم ۲ تا توده هست بعد شیردهی 140 بازدید | 11 پست خانما من بچمو ۸ روزه از شیر گرفتم امروز اونم سینم که بیشتر میخوردش وقتی دست میزنم ۲ تا توده سفت داره یکم هم دردناکهکسی تجربه مشابهی داره؟ چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕 1402/11/20 | 11:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل،خشک عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 4489 آره منم وقتی پسرمو از شیر گرفتم همینجوری شدم چیزی نیست ،رفتم دکتر ماموگرافی هم انجام داد گفت هیچی نیست غده های شیریه،چون بچه شیر دادی
asalbanoosham مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7462 زیر دوش آب گرم سینه تو ماساژ بده تخلیه بشه این کارارو کردم کلا تخلیه شده دمنوش مریم گلی هم خوردم ولی یهویی اینجوری شده چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
asalbanoosham مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7462 بعد از چند وقت صاف میشه خداکنه چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
بانواردیبهشت۸۳ عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 5785 این کارارو کردم کلا تخلیه شده دمنوش مریم گلی هم خوردم ولی یهویی اینجوری شده نگران نشو طوری نمیشه
مامی۶۶ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1264 این کارارو کردم کلا تخلیه شده دمنوش مریم گلی هم خوردم ولی یهویی اینجوری شده عزیزم شما خوب شدین؟ منم دو هفتس که شیردهی رو قطع کردم ، توی یکی از سینه های برجستگی های سفت حس میکنم ولی توی اون یکی نه خیلی میترسم چیز بدی باشه 😑
asalbanoosham مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7462 عزیزم شما خوب شدین؟ منم دو هفتس که شیردهی رو قطع کردم ، توی یکی از سینه های برجستگی های سفت ح ... بله خوب شدم سایزشون کوچیک تر شده و غده ها کلا برطرف شدهبرای منم یه طرفم اینجوری بود خودش خوب شد توی حموم با آب گرم ماساژ بده چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
مامی۶۶ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1264 بله خوب شدم سایزشون کوچیک تر شده و غده ها کلا برطرف شده برای منم یه طرفم اینجوری بود خودش خوب شد تو ... ممنونم ، خدا کنه زود خوب بشه استرس دارم خیلی میترسم شما برای قطع شیردهی با دکتر مشورت کردین یا دارویی مصرف کردین ؟
asalbanoosham مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7462 ممنونم ، خدا کنه زود خوب بشه استرس دارم خیلی میترسم شما برای قطع شیردهی با دکتر مشورت کردین ی ... نه دارویی مصرف نکردم فقط روزی ۲ بار دمنوش مریم گلی میخوردم شیر رو خشک میکنه چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕