2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4370 بازدید | 162 پست
اونم لابد فکر کرده پوله مال شوهرته گفته بزار بدم به بچم خوب کاری کردی که گرفتی ازش بعضی وقتا چوب ساد ...

آره خودم دادم بهش داد بچش حتی گفت چه معنی داره زن پول جم کنه گفتم به همون معنی که تو خودت نشون دادی دست آدم پیش کسی دراز نشه مخصوصا عرووووس   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲💔الان به حدی حالم خرابه به حدی که نمیتونم هیچ تصمیمی بگیرم باورت میشه از دیروز عصر تا الان دارم گ ...

درکت میکنم الان گریه کنی بهتر از اینه که یه عمر اشک بریزی 

با مادر پدرت و یا یه بزرگتر مشورت بگیر تروخدا ساده نباش کوتاه نیا

آره خودم دادم بهش داد بچش حتی گفت چه معنی داره زن پول جم کنه گفتم به همون معنی که تو خودت نشون دادی ...

دمت گرم😂❤️عاشقتم 

الان همسرم زنگ زد بهم گفت چیکار میکنی گفتم خوش میگذره بهت بدون من؟گفت نه گفتم اگه نه نمیرفتی گفت بزار برگردم صحبت میکنیم گفتم برگشتی این حقو نداری حتی از سر کوچمون هم رد شی

دمت گرم😂❤️عاشقتم  الان همسرم زنگ زد بهم گفت چیکار میکنی گفتم خوش میگذره بهت بدون من؟گفت نه گف ...

ایول الان خودش میفهمه چ عن...ی خورده اصلا رو نده تا خودش جم کنه بزار فک نکنه زود خر میشی با دوتا حرف مثلا عاشقانه.....من شوهرم میگفت عاشقتم میگفتم الان برم تا سر کوچه صد نفر بهم میگن یعنی بایدمنم عاشقشون بشم.....والا من خودم از ۱۳زسالگی یه گله قم شوهر جم میکنم جرعت ندارن یه دروغ مصلحتی بگن خخخخ

نگو تمومه بگو ایندفعه آدمش میکنم شد شد نشد به درک هی ازش بپر دوستت داره تا اون هی بگه آره آره آره&nb ...

خودش میگه دوستدارم ولی کو ثابت کردن😔من تو خونه نشستم دیروز تا حالا گریه میکنم اونم مسافرت

خودش میگه دوستدارم ولی کو ثابت کردن😔من تو خونه نشستم دیروز تا حالا گریه میکنم اونم مسافرت

اصلا گریه نکن محکم باش یکم قوی باش گریه نداره مثل بچه ها چرا منو نبرد ددر ....‌در مورد مسافرتش اصلا کوتاه نیا بدون زنت با دوست دختر دوست رفتین اگر جمعتون مردانه بود منو نمی بردی مشکلی نداشتم ولی الان میخوای ساکت واستم نگاتون کنم تازه آبم بریزم پشت سرت .....با همونا برو سر خونه زندگیت ....از این که با کره هم نیستی اصلا نترس خجالتم نکش با شوهرا بودی نه با هزار نفر که حالا بترسی هنوزم چیزی از دست ندادی