2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4370 بازدید | 162 پست
اصلا گریه نکن محکم باش یکم قوی باش گریه نداره مثل بچه ها چرا منو نبرد ددر ....‌در مورد مسافرتش اصلا ...

من که نگفتم چرا منو نبرد با دوستاش بود مشکلی نداشتم از این می‌سوزم که ارزش اون زن بیشتر از من بود؟خودش دیده چطور همه جوره کنارش بودم پا ب پاش اومدم چقدرررررر سختی کشیدم الان این جوابم باشه که خودش همش میگه ببخشم اونجور که میخاستی نبودم من شرمندت هستم درد دل من که یکی نیست تو اوج نو جونیم نامزدی شدم پست فطرت از آب در اومد زمانی که به هیچ احدی فکر نمی‌کردم به هیچ مردی اعتماد نداشتم همسرم وارد زندگیم شد با همه نا امیدیم با همه سختی هام بهش دل بستم این بود جواب اعتمادم😔همش به بابام می‌گفت ترسیده شده هیچ وقت کاری نمیکنم پشیمون شه اون روزا قند تو دلم آب میشد اما الان من اولویتش نیستم هیچ وقتی برام نمیزاره من زنشم هزار تومن پول تو جیبی به من نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله حل میشه غصه نخور زندگی سختی داره حالا یکی زیاد یکی  کم براش تلاش کن

ممنونم عزیزم حتما❤️مرسی که  حرفامو گوش کردی و راهنمایی کردی از خدا بهترین ها رو برات میخام مهربونم

عزیزم. اینا همه از شل گرفتن خودته. من اگه همسرم با دوست دختر رفیقش بره بیرون زنگ میزنم میگم با دوستم و دوست پسرش بیرونم. چیزیم گفت میگم پس طلاقم بده بعد برو ولو گردی. شما انقد مظلوم بازی دراوردی میدونن کاری نمیکنی سوارت میشن

بنفشه🍃

ب چ دلیل زنگ مادرشوهرت زدی مشکلتو با شوهرت حل میکردی چرا همون شوهرتو آزاد ولش کردی ک با رفیقاش و دوست دختراشون بره بگرده بعدم میگی اعتماد کامل دارم؟؟

حالت خوبه چ ربطی ب اعتماد داره تو برو شوهرتو اول اصلاح کن پای مادرشم باز نکن ب زندگیت توقع بیشتر از این بوده دیگ

قد من نیستی با قد بلند😎...
کس دیگه نیست مطمعنم اینو... مشکل اینه اولویت ندارم براش

از کجا مطمعنی هی میگی مطمعنم مطمعنم مگه الان تو باهاشی ببینی داره چه گوهی میخوره که میگی مطمعنم برو داستان زندگیارو بخون طرف رو سر شوهرش قسم میخورد بهش خیانت کرد اونوقت تو میگی مطمعنم تو مطمعن نیستی فقط خودتو گول میزنی و سرتو مث کبک کردی زیر برف