2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4370 بازدید | 162 پست
ممنون عزیزم همین کارو میکنم میگم به مادرش چیزی نگه میرم خونشون این حرفاتو میزنم بهش  اگه حرفی ...

شما تا میتونی همشون طرف خودت نگه دار فقط اینطوری میتونی دوست داشتنی باشی 

می‌دونی همه حرفش چیه؟میگه که خودت رانندگی یاد بگیر برو خوشم نمیاد سوار اسنپ بشی هرکسی یه جور نگا کنه ...

به نظر من اصلا دلیلی ندارد همسرتون بدون شما جایی بره و اینکه اسنپ امنه......مگر اینکه همسرتون به شما شک کنه بهشون بفهمونید خودتون عاقل و بالقین این چیزا بهتون نمیخوره آنقدر سنگین هستین که کسی چیزی نگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بله همه احساس میکنن شما دوستشون نداری همسرت از خداشه کسی دوستت نداشته باشه که اگر هم دعوایی رخ ...

مادرش خیلی حرفا بهم زده خیلی بی احترامی ها کرده بخاطر همین میگه نمیخاد بری

شما تا میتونی همشون طرف خودت نگه دار فقط اینطوری میتونی دوست داشتنی باشی 

سعی میکنم اما انقدر بی احترامی ها کرده گاهی اوقات ساکت موندم هرچی دلش خواست گفتع ولی گاهی اوقات هم جواب دادم میدونست مسافرت همسرم این زنها باهاشونه همسرم خودش بهم گفت پلی وقتی به مادرش گفتم می‌گفت نخبر کسی نیست باهاش گفتم همسرم خودش بهم گفت دید در جریانم گفت که جای این ک چیزی نگی بهش بگی برو خوش بگذره اینجور اعصابش خورد میکنی

شما بزرگی کن ....درضمن شاید شوهرت بد گویی تو پیش اون می‌کنه که از تو بدش اومده 

نه می‌دونی شوهرم طرف منو میگیره اون حسودیش میشه مثلا اگه به همسرم گفت این کارو بکن فراموش کرد میگه برای زنت بود که فراموش نمیکردی میدویدی

مگه گفتن بهم که برم☹️

خب من تعجب میکنم 

طرف رفیقه، پسره بدونش جایی نمیره 

چجوری تو از اول این مدلی راحتش گذاشتی 

هیچ مردی فک نکنم. بدون زنش بره مسافرت 

شاید مجردی برن ولی خانواده تنها نمیره 

اولویت باید زنش باشه 

وگرنهوچرا ازدواج کرد