2777
2789
عنوان

داروی اضطراب و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 83 پست

والا نخوردم

ولی منم دچارشم اصلا بهتره بگیم کیه که دچارش نباشه 

خیلی سخت شده زندگی میدونم اینقدر این چندساله

استرس و غصه و افسردگی و وسواس فکری داشتم و الانم دارم کمی حالا پنیکم اضافه کن به اینا😁

ولی اینا برای من قشنگن باهاشون کنار اومدم انگار روحم بزرگ شد چون میرفتم هی در خونه خدا رو میزدم میگفتم خدا خدا جونم امیدم اومدم اینجا دوباره ببخشید مزاحمت شدم 😁

خودت ردیفم کن برای چند دقیقه حالمو خوب کن دوباره بد کن بزار این چند دقیقه. یه نفسی بگیرم بابا😂

روحم یه کوچولو اندازه یه بند انگشت رشد کرده دیگه میرم بیرون دلم قنج میره برای کودکای کار و براشون دعا میکنم 

دیدگاهم عوض شده کار بد میکنم عذاب وجدان میگیرم گریه میکنم قبلا اینجوری نبودم الان حسادتم کم شده 

اضطراب و حال بد در کنار تمام سختیاش و بدیاش 

یه ذره دیدمو عوض کرد 

خلاصه رفیق دردتو میفهمم شاید کم بفهمم اما میفممت 

نیمه پر لیوانو ببین تو زندگی بیخیال گذشته بیخیال آینده یه ذره رها باش آروم باش یه هندزفری بزار اهنگ چون تخته پاره بر موج رها رها رها من همایون شجریانو گوش بده بعد پاشو یه نماز بخون شده دو رکعت سر تو که گذاشتی روی سجده بگو خدایا اومدم دوباره مزاحمت بشم دستتو بکش تو سرم اروم کن این افکارو بگو پناهم توییا هیچجا دیگه نمیرم حالمو ردیف کن 

خدا درستش میکنه یه ایه قران بخون گوارای وجودت میشه معجزه ها دیدم ک میگم با اینکه نه مذهبیم نه باححابم 

کلا یه گناهکار معتقدم که عذاب وجدانم داره 😂😂

خلاصه نوشتم برات سر فرصت بخونش نفس عمیق بکش

بسپر به بالاییی 

رها باش و صبور خدا حلش میکنه 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازم نیس بگی قرص میخوری یا بنشینی ب همه از مریضیت بگی مشکلت خاص نیس داروهاتو‌مرتب بخور بعد ی مدت دید ...

من خانوادم اینارو میگن 🤦‍♀️🤦‍♀️چی بدتر از اینکه خانواده سر کوفت بزنن 

باور نمیکنن من خودم حالم با این دارو ها عالیه

من خانوادم اینارو میگن 🤦‍♀️🤦‍♀️چی بدتر از اینکه خانواده سر کوفت بزنن  باور نمیکنن من خودم حا ...

بیخیال داروهاتو بخور سر وقت دکترم برو تحت نظر اون کم کن هییییچی نیس عزیزم💕💕💕

والا نخوردم  ولی منم دچارشم اصلا بهتره بگیم کیه که دچارش نباشه  خیلی سخت شده زندگی میدون ...

خدا که دمش گرم خیلی پشتمه 🥲🥲🥲نمازم میخونم ولی دست خودم نیست بعد نماز تا نیم ساعت گریه نکنم آروم نمیشم افسردگی خیلی بده

سلام عزیزم.من شرایطت رو کامل درک می کنم.منم پانیک و افسردگی داشتم اونقدر زیاد که هر شب احساس مرگ میکردم.۹ ماه تو این وضعیت بودم تا رفتم روانپزشک و درمان دارویی رو شروع کردم باید با پزشکت هماهنگ باشی اکه بعد یک ماه داروها روت اثر نداشت شاید برات عوض کنه که بهتر بشی.من درمان گیاهی هم انجام دادم و بهتر نشدم جون وقتی تعادل شیمیایی بهم بخوره دیگه این با این چیزا درست نمیشه.در کنارش روانشناسم برو و تمام اضطراب هات که باعث پانیک شده رو حل کنم.یه کار جدید رو شروع کن.توکل به خدا کن و از خودش کمک بخواه.درمان برای هر کس متفاوت هست و اصلا به زمانش که چه قدر طول میکشه توجه نکن.بعد از اینکه دکتر مطمئن شد خوب شدی دوز داروها رو کم می کنه و اصلا مشکل وابستگی اگه زیر نظر پژشک باشی نداری.به کسی هم نگو دارو می خوری ادم ها فقط میگن تاثیر منفی روت میذارن و روند بهبودت رو عقب می اندازن فقط از متخصص کمک بگیر و با ادم های امن زندگیت گفتگو داشته باش و ورزش که خیلی مهم هست رو تو برنامه‌ات بذار.اینا تجربه سه ساله افسردگی و پانیک منه.مطمئن باش به امید خدا حالت خوب میشه و زندگی رو از منظر دیگه میبینی و این موضوع باعث رشدت تو زندگی میشه.

یه پسر دارم شاه نداره ولی یه دخترم با این شرایط می خوام😁😁
سلام عزیزم.من شرایطت رو کامل درک می کنم.منم پانیک و افسردگی داشتم اونقدر زیاد که هر شب احساس مرگ میک ...

سلام عزیزم مرسی بابت توضیحاتت😍انقدر بد بهم گفتن راجب دارو ها که میخواستم قطعشون کنم ولی دیدم نه واقعا تاثیر داشته 

خدا که دمش گرم خیلی پشتمه 🥲🥲🥲نمازم میخونم ولی دست خودم نیست بعد نماز تا نیم ساعت گریه نکنم آروم ن ...

خداروشکر خدا حواسش به همه هست دمش گرم 

گریه، گریه که میکنی انگار اروم میشی عیبی نداره گریه کن بعد نماز ولی بعدش اروم که شدی برو یه اهنگ بزار برقص کم کم گریه هاتو کم کن بگو تو هفته سه بار بیشتر حق گریه ندارم 

گریه اگه برای خدا باشه که خیلی قشنگه اما اگه برای افسردگیه باید کنترلش کنی

خداروشکر خدا حواسش به همه هست دمش گرم  گریه، گریه که میکنی انگار اروم میشی عیبی نداره گریه کن ...

نمیدونم واقعا این گریه ها واسه چیه دلیلش واسه خودمم مبهمه بخدا که درد روحی و روانی صد درجه بدتر از درد جسمیه🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام عزیزم.من شرایطت رو کامل درک می کنم.منم پانیک و افسردگی داشتم اونقدر زیاد که هر شب احساس مرگ میک ...

من ۹ ساله پانیک دارم ولی متاهل شدم خوب شدم عالی ولی بعد از زایمان فهمیدم سنگ صفرا دارم ترس از عمل دوباره حالم بد شد یمدت خوب شدم دوباره نوه عمم کو بچه بود فوت کرد من وسواس فکری گرفتم ترس از دست دادن و...حال همتون درک میکنم یوگا عالیه .ترشیجات قهوه قلیون مشروب شراب شیرینجات اینا همش تشدید میکنه درصورتی ک من اهل این چیا نیستم 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤