2777
2789
عنوان

داروی اضطراب و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 83 پست
کشتن!؟😐😐

عزیزم داروهاتو بخور با سرگرم کردن خودت ورزش یا این چیزا حالت خویی نمیشه شما اول باید اضطرابت کنترل بشه ک بتونی کارای دیگه بکنی واسه بهتر شدن

قرص هیییییچ وابستگی نمیاره ب مرور ترک میکنی یعنی کم میشه داروهات سروقت و مرتب بخور 

من سرترالین مصرف میکنم دو سه هفتس . اضطرابم خیلی بالاس بنا ب دلایلی. خیلییی سرد مزاج میکنه مشکلم هم ...

امان از این اضطراب دکترم میگفت انقدر این لعنتی مارموزه که حتی تب بدون دلیل هم طرف میگیره یعنی دمای بدن خود به خود بدون دلیل و پیش زمینه میره بالا دیگه بقیه شو تا تهش برو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل بدنت هنوزعادت نکرده اذیتی.بعدبدنت عادت کرداول بدبختیات خدای نکرده شروع میشه.همش خواب خواب و......به اخرخط میرسی.من یکسال تجربه کردم نفهمیدم طعم زندگی رو.چاق شدم درواقع ورم کردم.هنوز بعدشش ماه ازقطع داروها نمیتونم بلندشم.وزنم رفته بالا استوپ کرده

اره ولی بدون دارو که نمیشه

بله عزبزم، عرض کردم هر دو باهم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
عزیزم داروهاتو بخور با سرگرم کردن خودت ورزش یا این چیزا حالت خویی نمیشه شما اول باید اضطرابت کنترل ب ...

همش نگران عوارض و چاقی و.... هستم که اکثرا شکر خدا میگن خوب بوده مشکلی نداشتن 😍

اضطراب منتشر و حملات پنیک و افسردگی

اول یه نوار قلب بگیر و معاینه قلب بشو برای تپش قلبت اگر اوکی بود قرص کلرودیازپوکساید 5 بخور اضطرابت کم میشه البته باید معاینه بشی تا تجویز بشه نه سر خود 

اول یه نوار قلب بگیر و معاینه قلب بشو برای تپش قلبت اگر اوکی بود قرص کلرودیازپوکساید 5 بخور اضطرابت ...

نوار اکو انقدر گرفتم هر دفعه یه جاییم درد میگرفت از نظر جسمی بررسی شدم ارجاع دادن روانپزشک

همش نگران عوارض و چاقی و.... هستم که اکثرا شکر خدا میگن خوب بوده مشکلی نداشتن 😍

نه عزیزم همچین چیزی نیس بدتر از من نیستی ک من روزی یازده تا میخوردم ک سه تا الپرازولام بود روزی مرتب خوردم هر وقت بهتر نمیشد حالم میرفتم عوض می‌کرد تا بعد چند ماه ب حالت عادی برگشتم 

بیماریه روحی خیلی جدیه باید درمان بشه قرص خاصی ام نمیخوری عزیزم قرصای ساده ای هستن

خداروشکر😍😍عوارضی هم داشته!؟

گلی هر  دارویی عوارض خودش داره شک نکن 

ولی درکل راضیم ازش واینکه حتی میگن میل جنسی کم میکنه ولی من خداروشکر اوکی هستم فقط اینکه اوایل من افت فشار داشتم وحالت تهوع ک اومدم نصف قرص خوردم دیگع مشکلی نبود شایدم چون اولش بود عادت نکرده بود بدنم 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
نه عزیزم همچین چیزی نیس بدتر از من نیستی ک من روزی یازده تا میخوردم ک سه تا الپرازولام بود روزی مرتب ...

همش بهم میگن روانی میشیا چاق میشیا ناباروری میاره این قرصا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️فشار پشت فشار بعد میگن چرا این قرصا رو میخوری درک میکردن که این مشکلات هم ایجاد نمیشد

گلی هر  دارویی عوارض خودش داره شک نکن  ولی درکل راضیم ازش واینکه حتی میگن میل جنسی کم میک ...

از اون نظر که مشکلی ندارم خوب بشم از شر این مریضی خلاص شم اینا به کنار 

همش بهم میگن روانی میشیا چاق میشیا ناباروری میاره این قرصا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️فشار پشت فشار بعد میگن چرا ...

لازم نیس بگی قرص میخوری یا بنشینی ب همه از مریضیت بگی مشکلت خاص نیس داروهاتو‌مرتب بخور بعد ی مدت دیدی بهتر نشدی بگو تا برات عوض کنه

من سالمم نابارور نیستم دوتا بچه دارم چاقو نیستم والا

ب حرفشون گوش نده