2777
2789
عنوان

داروی اضطراب و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم لینکش رو میزارید لطفا دستتون درد نکنه

گذاشتم گلم. ذخیرش کن.🌹

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

خدا خیرت بده

خدا بهت سلامتی بده. واقعا روح آسیب دیده ترمیمش ودردش سخت تر ومداواش زمان برترهست.تاپیک جامع ومفیدیه. ذخیرش کن .

نزدیک ۴ ساله هرسال چند بار میخونمش.

الهی دلت  شاد بشه ولبخند مهمون لبهات.

فقط بگم خیلی تلقین نکن که من افسردم و...همین مانع تو انجام فعالیت‌های روزمره ات میشه..سمت شادی ببر ذهنتو....بدون خوشی خوشی کشاند واز غم، غم زاییده میشه.

طی روز ذکربگو ذهنتومشغول وآروم‌ میکنه.🌹

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

عزیزم منم م ت هاست قرص مصرف میکنم فقط  اشاره اشتباهی که کردم اینه که  دیگه  کتر ن فتم و س خود ب ای خودم مص ف کردم تا چن  ماه پیش که به شدت به هم ریختم و دوباره ه رفتم و دکتر گفت واقعا دو سال نیوم ی   این دفعه چنان حالم بد بود که هیچ وقت فکر نمیکردم رنگ ادامش ببینم ولی با دو تا قرص دیگه در ع ض یک ماه خدا رو شکر ازین رو یه اون رو شدم والان واقعا به آرامش رسیدم گاهی واقعا لازمه و پشت گوش انداختن ضررهای جبران ناپذیری داره متاسفانه ولی باید تحت نظر باشی تا کم کم با ت جه به احوالات کم و زیاد کنه گلم 

سلام عزیزم مرسی بابت توضیحاتت😍انقدر بد بهم گفتن راجب دارو ها که میخواستم قطعشون کنم ولی دیدم نه واق ...

واقعا تاثیر داره و نگران این نباش که وابسته میشی.پیش روانپزشکی برو که واقعا حس خوب بهت القا می کنه.همین که شروع کردی به درمان یک هیچ از بقیه جلوتری و نشون میده برای خودت ارزش قائلی. وقتی افسردگی و پانیک میاد ذهن و بدنون داره هشدار میده میگه بابا یکم بیشتر به خودت توجه کن زندگی رو جدی نگیر.وقتی کامل درمان رو انجام دادی مطمئن باش به امید خدا به جاهای خوبی میرسی. توکل به خدا و قران خودن و صلوات ،دارو درمانی با روانپزشک خوب ،تراپییست برای روانشناسی و کمک به رفع اضطراب، ورزش،شروع یه کار جدید، اهمیت ندادن به حرف های منفی و ازار دهنده، دوری کردن از ادم های سطحی نگر،خوندن کتاب هایی که دوست داری،گوش دادن پادکست های محبوبت،نقاشی با رنگ امیزی، یاد گرفتن یه ساز جدید و هزار تا مورد دیگه که حالت رو خوب می کنه.بهترین ها رو برات آرزو دارم فقط ادامه بده عزیزم🌺🌺🌺

یه پسر دارم شاه نداره ولی یه دخترم با این شرایط می خوام😁😁