2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی بش فکر میکنم ولی میترسم دووم نیارم از تنهایی

وای تاپیکات رو خوندم لنتییییییی مثل منیییی😐

منم یکی دوسال دیگه لیسانسم رو میگیرم روانشناسی. مثل خوره افتاده به جونم که باید پزشک بشم با اینکه مامان بابامم دیگه نمیگن. دارم دیوونه میشم. خلاصه تصمیم گرفتم مهاجرت کنم الان اروم ترم. توهم یه راه جایگزین پیدا کن

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

وای تاپیکات رو خوندم لنتییییییی مثل منیییی😐منم یکی دوسال دیگه لیسانسم رو میگیرم روانشناسی. مثل خوره ...

اخه مهاجرتم اسون نیست

مثل پزشکی قبول شدن اگ سخت تر نباشه

به نظرم در کنار درس یه مهارت حتما یاد بگیر خودم خیاطی دارم یاد میگیرمشرایط کنکور خیلی سخت شده با وجو ...

فایده نداره

من همه مهارتی بلدم ادم پول دراوردن نیستم بلد نیستم

اخه مهاجرتم اسون نیستمثل پزشکی قبول شدن اگ سخت تر نباشه

اخه مهاجرت نشد نداره. تو تلاش میکنی دیر یا زود ویزا میشی

ولی پزشکی واقعا معلوم نیست بشه یا نه. خیلی مافیا کثیفی داره. نمیخوام نا امیدت کنما. واقعیت هایی که بهش رسیدم رو میگم

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

خب مرحله بعدش

بعدش اپلای میکنی برای دانشگاه های مختلف. اگر میخوای تحصیلی بری. درخواست میدی بهشون و ایمیل میزنی. دیگه هرجا قبولت کنن. البته مطمئن نیستم. اگر قصدت جدیه با یه وکیل مهاجرتی خوب صحبت کن