2777
2789
عنوان

داروی اضطراب و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش تلقین چندسالته؟

تلقین نیست به خدا 

دست خودم نیست اصلا همونجور که جسم بیمار میشه روح و روانم بیمار میشه من ۲۰ سالمه فشار خیلی رومه حتی میترسم دیگه بیرونم برم

سلام

اولا اینکه سعی کن سر خودت رو گرم کنی. وقت خالی که داشته باشی هزار تا فکر و خیال میاد سراغت و دلشوره و اضطراب

دوما اینکه طی روز یه مقدار قرآن بخونی یا گوش بدی ، ذکر بگو بدون اینکه تعدادش برات مهم باشه .

سوما اینکه شبا قبل از خواب گلاب بخور

چهارما اینکه تاپید پرولاپس دریچه میترال شما رو خوندم. منم همین مشکل رو داشتم دکتر قلب به من پروپانول داد . یه خورده قرص رو خوردم. رفتم دکتر گیاهی بهم گفت کم کم پروپانول رو قطع کن و یه دفعه قطع نکن . یه قاشق عسل و یه قاشق پودرسنجد و یه لیوان شیر رو هر روز ناشتا بخور. یک سال حدودا خوردم.بعدش رفتم اکو . دیگه اثری از اقتادگی دریچه میترال نبود و قلبم هم درد نمی گرفت . من از دردی که توی قفسه سینه داشتم رفته بودم دکتر قلب که نوار قلبم مشکل داشت و اکو شدم و افتادگی دریچه میترال تشخیص داده شد

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
تلقین نیست به خدا  دست خودم نیست اصلا همونجور که جسم بیمار میشه روح و روانم بیمار میشه من ۲۰ س ...

ببین بزن گوگل نقاشی کن ذهنت منحرف کن درس بخون کتاب بخون برقص شوخی کن ولی بدنت با ابن جورا چیزا اشنا نکن فقط زندگیت تباه میکنی

خدایا خودمو زندگیمو سپردم دستت خودت مواظبم باش

من خودم سالها حالم بد از وقتی داروهامو شرو کردم عالی شدم خیلی حالم خوبه سرترالین دکترم گفت فقط خارجیشو مصرف کن ک میشه اسنترا کلونازپامم ک یمدت کوتاه استفاده کردم چون خوش خوابم 

لطفاً اگر اطلاعات دارید راجع به آبله مرغون بیایید تاپیک آخرم دارم میمیرم 

چیزای خنکی بزن به پوستت. مثلا ماست و سدر رو هم بزن بروی توی حموم بشین بزن به پوستت خنکت کنه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2