2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

178 بازدید | 7 پست

سلام دوستان که سیاست رفتاری زنانه دارن بیان صحبت کنیم چطور رفتار میکنید که تو چشم شوهرتون برید بالا چطور  با خانواده شوهری که در یک ساختمون پیش هم هستیدو مادرشوهر با سیاست دارید رفتار میکنید که خوب دیده بشید 

اصلا سعی نمیکنم پیش مادر شوهر خوب دیده بشم

حوصله سیاست هم ندارم قبلا دوسش داشتم و صادقانه کمکش میکردم دیدم قدر نمیدونه منم دیگه فاصلمو دور کردم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی از بدیشون و تنفری ک داری حرف نزن ....

اگه خطایی کردن و خواستی گله کنی بگو وای امروزفلان اتفاق افتاد، انگارمنو. بدون توغریب گیراورده بودن ،اصلا ازشون توقع نداشتم در شانشون نبودچنین رفتاری کنن ازچشمم افتادن ،کاش اونجابودی دلم میخواست حداقل بودنتو برام اونجا دلگرمی بود ........ (سریعا بیارش تو جبهه خودت تا نفهمه قصدت تخریب اوناس) 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اصلا سعی نکن خودتو خوب نشون بدی، ضربه میخوری. تو که نمیتونی همه رو از خودت راضی نگه داری. با هر کسی ...

آره اینکه بخوایم همه رو راضی نگه داریم خودمون خسته میشیم سیاست هم خسته کنندس

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بهضی وقتا نفاق و دورویی رو اسمشو میزارن سیاست.

👌👌👌

دورویی روحمونو کثیف میکنه،چه ارزشی داره بخاطر دیگران یه آدم دورو بشیم