2777
2789
عنوان

شوهرم چند تا دختر فالو کرده

248 بازدید | 9 پست

چند روزه رفته بندر ماموریت، امروز داشتم فالوراشو نگاه میکردم، چند تا دختر جدید فالو کرده هیچ کدوم هم آشنا نیستن، همه هم پیج خصوصی آن. پروفایلاشونم ناجوره. نمیدونم بهش بگم نگم.

عادیه خیلی شوهرا اینجورین هر مردیو ببینی حد اقل ۳۰ تا دختر فالو کرده چون خوشسون میاد یه دختر جزاب ببینن فالو میکنن ولی نباید فالوراش قزاوت کنی اول باید مدرک داشته باشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری برم؟

ی بار که خونه بود ، اگه گوشیش رو میده دستت، برو تو پیجش انفالوش کن 

هیچی هم به روت نیار 

بعد از چند روز چک کن از گوشی خودت ببین باز فالو کردشونه یا نه 

اگه نه که یعنی چیز خاصی نبوده 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
شما باشی برات مهم نیست

من صد پسر و دختر خارجی قرو قاتی فالوو کردم .با هیچ کی در ارتباط نیستم .

به اینا نیست .

بابام در مراکز خیریه شماره خانم داره که شوهر داره .پیش مامانم باهاش حرف میزنه 

مامانم میخنده فقط گفته اگر قرار باشه بری خونه زنی بی شوهر واسه کمک حتما زن و یا من و دخترت همراه ببر واسه تو حرف درست نمیشه .واسه زنه حرب درست میشه .کی میدونه تو عقیمی.

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

چجوری برم؟

ببین یه کاری کن که دیگه به دختر دیگه ای نگا نکنه چیزی که مردارو جذب میکنه اندام زنه به خودت برسو لباس جذاب بپوش موهاتو سیشوار کن اطکلن بزن ارایش کن همیشه این روش با مردا جواب میده😊

من صد پسر و دختر خارجی قرو قاتی فالوو کردم .با هیچ کی در ارتباط نیستم . به اینا نیست . بابام در مر ...

اگه خارجی بود اره

ایرانی  ان، پیج خصوصی، با فالور کم اخه این چرا فالوشون کرده بعد پروفایلاشون ناجوره، یکیش یه دختره اس با لباس خواب مشکی پاهاشم باز کرده اصلا حالم بد شد دیدم پروفایل دختره رو

اگه خارجی بود اره ایرانی  ان، پیج خصوصی، با فالور کم اخه این چرا فالوشون کرده بعد پروفایلاشون ...

میتونه پیچ فیک باشه .

من پیچ فیک زیاد دارم .بعضی فیکند .

ازش کسب درامد میشه .من فیک دارم .ولی عکسم هم فیک بود.عکس پسر گذاشته بود مانکن بود .برای اینکه پیچ ده تا پیچ لازمم بود.واسه ربات 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.