2777
2789
عنوان

می‌خوام سر خود ...

104 بازدید | 14 پست

آلپرازولام بخورم خسته شدم از استرس وبیخوابی افسردگی

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیم و تصف کن،بعضی شبا بخور... ولی بری دکتر،خیلی بهتره

بخدا شرایط دکترندارم

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
فراموشی میگیری..وقتی میخوری میخابی اما در طول روز بخوری گیجی ویادت نمیاد چیکار کردی...

واقعا.     خب خستم از افسردگی اضطراب

واقعا.     خب خستم از افسردگی اضطراب

آره من خوردم حتی شب خوردم اما روزش هرکاری کردم الان یادم نمیاد...روز مادر رفتم خونه مادرم بهش کادو دادم عین خواب وخیاله اصلا یادم نیست چی خریدم از کجا خریدم ...نخور به نظرم...برای افسردگی فلوکستین بخور صبحا بعد صبحانه و اگه خسته ایی قرص کافیین بخور...

آره من خوردم حتی شب خوردم اما روزش هرکاری کردم الان یادم نمیاد...روز مادر رفتم خونه مادرم بهش کادو د ...

باشه ممنون از راهنماییت بی دلیل همش حالم گرفته س ،به همه چی گیرمیدم. نمی‌دونم چه مررررگمه

باشه ممنون از راهنماییت بی دلیل همش حالم گرفته س ،به همه چی گیرمیدم. نمی‌دونم چه مررررگمه

الان وضعیت بیشتر آدما همینه....اما فلوکستین من میخورم خوبه بعد یکی دوهفته آرومت میکنه همون روز اول تاثیر نمیزاره...قرص کافیین هم بجای قهوه اگه قهوه بخوری که هیچ اگه مثل من بدت میاد از قهوه قرص کافیین بخور..امیدوارم که زودتر حالت خوب شه

الان وضعیت بیشتر آدما همینه....اما فلوکستین من میخورم خوبه بعد یکی دوهفته آرومت میکنه همون روز اول ت ...

هرروز بخورم این قرص ؟ممنونم ازمحبتت🌷

الان وضعیت بیشتر آدما همینه....اما فلوکستین من میخورم خوبه بعد یکی دوهفته آرومت میکنه همون روز اول ت ...

من فک کردم اقاهستین

آره فلوکستین هر روز صبح ها..بامعده خالی نخوری...خواهش میکنم

قربونت برم مرسی وقت گذاشتی❤️

نه عزیزم نام کابریم اسم پسرم هستش

خدا نگهش داره برات