2777
2789
عنوان

مهمونی مادر شوهرم گشنه موندم

1486 بازدید | 38 پست

دیروز صبح زنگ زد زود بیا که مهمون دعوت کردم برا شب منم بعد صبحانه پاشدم رفتم برا کمک ۴۰ نفر فامیل هارو دعوت کرده بود بعد اونقدر کار داشتیم نشد ناهار بخوریم کیک ودسر و خورشت  من پختم سالادم من درست کردم رفته بود بیرون شیرینی بخره اومد خواستم براارم یکی بخورم گفت شب میخوری تعداد گرفتم 

بقیش هم هست هنوز الان میندیسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش دیگه کارا تموم شد من لباسمو اینا عوض کردم حاظر شدم خیلی گشنمه بود مهمونا کم کم اومدن یه عالمه وسایل آوردن میوه شیرینی و باقلوا ....

موقع شلم شد ریدم برا ۴۰ نفر ۲۵ استکان برنج خیس کرده 

خیلی بد شد همه کم کشید آشپز خونه بودم اومدم سر سفره دیدم غذا نیست تموم شده نادر شوهرم خودش هم داشت یه بشقاب پر غذا می‌خورد 

بعدش هی زود زود میگفت پاشو برا خودت غذا بکش منم گفتم مرسی مامان میل ندارم دیدم جلو مهمونا زشت اومد آشپز خونه دید غذا نیست گفت شیرینی میخوری اشکال نداره بعد من برا همه شیرینی کیک و اینا بردم ۲ تا شیرینی مونده بود قوطی اونم دایی شوهرم داشت میرفت مادر شوهرم داد به اون گفت ببر تو راه بخور 

منن بهش گفتم مامان برا من شیرینی نموند از اون یکی قوطی بردارم گفت نه فردا مهمونی دارم بمونه برا اون

بعدش دیگه کارا تموم شد من لباسمو اینا عوض کردم حاظر شدم خیلی گشنمه بود مهمونا کم کم اومدن یه عالمه و ...

مهمون نمیکرد بهتر بود حداقل ۳۸تا میذاشت

من حاضرم ۲روز غذای مونده مهمونی بخورم ولی غذا کم نباشه مهمونام معذب باشن یا بگن اگه میخاست اینجوری غذا بپزه اصن دعوت نمیکرد

شروع رژیم۴تیر وزن ۶۹/۳۰۰ ⬅️۲۴تیر۶۷/۳۰۰⬅️۴مرداد
حالا مادرشوهر من همش استرس کم امدن غذا را داره!

خیلی خراب شدم من اصلا به کتفش هم نبود بعد شب از گشنگی مریم شدم رفتم سرم زدم

شوهرم زود زود میگفت غذا خوردی تا من جواب بدم مادر شوهرم میگفت آره تو آشپز خونه خورده