2777
2789
عنوان

مهمونی مادر شوهرم گشنه موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیه آخر شب سر گئجه گرفته بودم شوهرم برد دکتر سرم زدم خیلی اعصبانی شد میگه مامان که می‌گفت غذا اینا خ ...

اره خوب کردی بهش بگو ک بدونه، قرار نیست لطف و همکاریت رو اینجوری ندید بگیره 

اصلا نرو،کارخوبی میکنی 

بعدا هم اگه پرسید و حرفش شد همسرت بگه حالش خوب نبوده ازکار و خستگی زیاد و گرسنگی فشارش افتاده بود بردمش دکتر 

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

رفته بود بیرون شیرینی بخره برا خودش از بجر کی جیگر سفید گرفته بود میدونه من دوست ندارم تنهایی خورد م ...

😬😬😬

خیلییی زرنگه 

توام اصلا خجالتی نباش و‌خودتو‌بزن ب پررویی خونشون  غذاو میوه خودت رو  کامل بخور 

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

ببین پیشنهاد میدم قشنگ رو شوهرت تاثیر میزاره 

امشب حتما به خودت برس 

برو طرف شوهرت

حسابی کرم بریز تا حالش خراب بشه

قبل از شروع داستان (آقایون تو اون مرحله موشن)

بغضی شو آروم بگو میشه یه چیزی برات تعریف کنم رو دلم نمونه

میگه آره بگو

بگو آره من از صبح کمک مامان بودم همه چی درست کردم آخرش اینجوری شد

اصلا و ابدا امروز هم نرو

در حال کاهش وزن🥲

عزیزم تو خونه اینطور آدماکباب بره هم بخوری برات زهرماره، منم تو خونه پدرشوهرم زیاد گرسنگی کشیدم منتها نه از روی خسیسی شون.... از روی بی احترامی شون. بگذریم، بهترین راه اینه زیاد خونش نباشی،هر بار میری در حد نیم ساعت فقط بشینین با شوهرت و بعد هم بیاید خونه خودتون. من یه زمانی مثل شما دنیایی کار میکردم بعد شد وظیفه م. از یه شهر دیگه میرفتم بهشون سر بزنم، شام نمیپختن که اگه گرسنمه خودم بپزم!!! منم رودربایستی دار هستم کلا، بدون اجازه به یخچال کسی دست نمیزنم. حتی دیگه آخرا با شوهرم میرفتیم یه چایی نمیدادن که اگه میخوام خودم بذارم!! تعارف هم نمیکردنا کلا به روشون نمیاوردن. خلاصه الان ولی دو سه ساله دیگه در حد هفته ای نیم ساعت میریم سر میزنیم و برمیگردیم. با اینکه خونمون خیلی نزدیکه. بهونه میاریم که کار داریم و گرفتاریم و ... الان جوری شده هزار تا قسم میدن که تو رو خدا شام بمونین و ما نمیمونیم. به قول شوهرم تو خونه خودمون نون خشک بخوریم بهتر از غذاییه که اونا با منت بپزن....

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
خیلی خراب شدم من اصلا به کتفش هم نبود بعد شب از گشنگی مریم شدم رفتم سرم زدم شوهرم زود زود میگفت غذا ...

لال بودی بگی نه هیچی بهم نداد وای خدای من خودتم خیلی حرص دراری ها 😤😤😤😭😭