2777
2789
عنوان

طرز تهیه خورش بادمجون

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم به جای رب گوجه باید باشه چون خورش تلخ مزه میاد

اصلا تلخ نمیشه،من همیشه رب میزنم اولین باره میشنوم 

اون تلخی بخاطر بادمجون هست وقتی پوست کندی نمک بزن بذار تو سبد یکی دوساعت بمونه عرق میکنه آب از زیرش رد میشه بعد با دستمال خشک کن و سرخ کن

اصلا تلخ نمیشه،من همیشه رب میزنم اولین باره میشنوم  اون تلخی بخاطر بادمجون هست وقتی پوست کندی ...

وقتی بادمجونا رو تو آب نمک گذاشتم بعدش باید آبکشی کنم یا فقط خشک کنم؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
 وقتی بادمجونا رو تو آب نمک گذاشتم بعدش باید آبکشی کنم یا فقط خشک کنم؟

من تو آب نمک نمیذارم این روش و دوست ندارم ،مستقیم بهش نمک میزنم میذارم تو سبد عرق کنه آب تلخش ازش خارج بشه 

من تو آب نمک نمیذارم این روش و دوست ندارم ،مستقیم بهش نمک میزنم میذارم تو سبد عرق کنه آب تلخش ازش خا ...

این روش خیلی خوبه

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

بازم میری حرم؟🥲😭

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بازم میری حرم؟🥲😭

آره عزیزم چهارشنبه ها میرم

آره عزیزم چهارشنبه ها میرم

میشه اکه این دفعه رفتی بگی امام رضا پیش خدا ولسطه شو آرزو رو تنها نذارید و کمک خالش باشید 

حالم خیلی بده عزیزم 

تو شرایطی هستم که هیچکس نیس کمکم کنه😭😭😭😭😭😭

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

میشه اکه این دفعه رفتی بگی امام رضا پیش خدا ولسطه شو آرزو رو تنها نذارید و کمک خالش باشید  حال ...

حتما گل

حتما گل

ببین دیشب از سه نصف شب از تپش قلب نتونستم بخوابم😭😭😭

حتما گل

خدا خیرت بده

ببین دیشب از سه نصف شب از تپش قلب نتونستم بخوابم😭😭😭

انشاءالله مشکلت حل میشه گلم

توکلت به خدا باشه 

حتما امام رضا ع رفتم از طرف شما دو رکعت نماز زیارت میخونم 

نماز استغاثه به حضرت صاحب الزمان عج رو بخون خیلی حاجت داده 

انشاءالله مشکلت حل میشه گلم توکلت به خدا باشه  حتما امام رضا ع رفتم از طرف شما دو رکعت نماز ز ...

چشم

داره بارون میاد دعاگوتم

چشم داره بارون میاد دعاگوتم

برای ازدواجم دعا کنی ممنون میشم🌹