2777
2789

هم خود خواه هم کمال گرا

رفته سفر بعد برگشته میگه خودتو بکش بالا تا اون چیزی که میخوام باشی تا ببرمت سفر

ناز میکنه

اگه جناب چیزی بود که خواستی برات انجام ندادم

یه جواب دندان شکن بدید خیلی پرو و بی حس 

جواب دندان شکن ؟ بزن دندونشو بشکون 😍😂

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا انقد ازش تحمل کردم جرعت اظهار نظر رو ندارم

خب اشتباهه و اشتباهتو هروقت رفع کنی بُرد کردی❤

حتما واسه خودت جایگاه و مقام بساز و نزار تورو زیر دستش ببینه

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
مگه اینطور نیست وقتی طرف میاد خواستگاری و سر عقد بله میگه یعنی شریک زندگیش رو تمام و کمال قبول داره ...

افرین

نمیونم حریفش باشم

برمیگرده بهم میگه بهم دروغ گفتم ... سرم رو کلاه گذاشتن... توی اشپزیت اشتباه داشتی