2777
2789
عنوان

پدر شوهرم یه ماهه باهامون قهره چون ...

1574 بازدید | 100 پست

ما یه ماه پیش ماشینمونو عوض کردیم و یکی دو مدل بالاتر گرفتیم. اونا یه شهر دیگه ان شوهرم از ذوقش بهشون گفت و پدرشوهرم پرسیدن که به نام کی گرفتین و وقتی فهمیدن ماشین جدیدم به اسم من گرفتیم بدون اینکه به من چیزی بگن باهامون قهر کردن و چون قبلا خونه خریدیم نصف خونه به اسم من زده شد (چون یک سوم پولشو من دادم و خانواده شوهرم در جریان نیستن) پدرشوهرم به شوهرم گفته تو ساده ای همه چیو از چنگت درمیاره و با تیپا از خونه میندازتت بیرون!! 

حالا نمیدونم چطور همچین چیزی به ذهنش خطور کرده  که من ساده  با وجود دو بچه چطوری این کارو میکنم؟! و اینکه از کمکهای مالی زیادی که من و خانوادم به شوهرم کردیم بی خبره و چطور به خودش اجازه دخالت تو کارای مارو میده!

حتی روز پدر هم هرچی زنگ زدیم باهامون صحبت نکرد و حالا که یه عروسی تو شهرشون دعوتیم، شوهرم گفت ماشینو به اسمش زدم که به این بهونه بریم اونجا از دل پدرش دربیاریم و بگه ماشین به اسمشه و آشتی کنیم بعد که برگشتیم دوباره به اسمم بزنه!

حالا شما جای من بودین چیکار میکردین؟ اصلا میرفتین اونجا؟ میرفتین و ناراحتیتونو نشون میدادین یا میرفتین و به روی خودتون نمیاوردین؟

تمام خانواده های شوهر اینطور هستن ( البته استثنا هم وجود داره) 

پدر و مادر همسر من هم اگر بفهمن همسرم خانه یا ماشینی به اسم من زده قطعا شاهد جنگ جهانی خواهیم بود. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونستی مقصر خودتی 

ملت یه چوب کبریت هم که از خونه باباشون میارن صدبار جلو خانواده شوهرشون میگن بعد تو چطور تا الان نگفتی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من بودم ی زنگ میزدم و میگفتم هر وقت تمام کمال خرج زندگیمون و از شما گرفتیم از شما نظر نمیخوایم ی راست ب اسم شما میزنیم و اینکه نصف هزینه هارو خودم دادم بنابر این زن و شوهر جیبشون یکیه ممنون میشم شما فقط تماشاگر خوشبختی فرزندت باشی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

این همه پول محضر دادن مهم نیست ! نزار بزنه به نام خودش 

که چی بشه به خاطر باباش اکه بزنه عزیزم دیگه کلا ورق برمیگرده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋