2777
2789
عنوان

ولم کرد رفت با یکی دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 76 پست
یه چیزی ، شما دخترا ، خانومای محترم به من بگید تو رو خدا آیا از کسی ‌که میدونید چقدر دوستتون داره ب ...

در جواب سوالت

اگه ادم درستی باشه و واقعا تلاش کنه نه

میندازمش تو شیشه از خونه همه نمیزارم دربیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به شما نه به شوهر احمق من که بخاطر خونوادش حاظره روحوروانمو بریزه بهم و نتونه بهشون نه بگه همشون ...

واقعا ظلمه، خانواده جای خود داره، ولی همسر آدم شریک ادمه، من همون موقع که با خانوادم جریان رو در میون گذاشتم بهشون گفتم این دختر همه دنیای منه و اولویت منم هست. 

خدا خودش میدونه که چقدر دوسش داشتم 

سلام  فقط عوضی نشو  دنیا هنوز به مردای با شرفی مثل شما نیاز داره درس بگیر از اشتباهی که ...

به نظر شما باز هم میتونم اعتماد کنم؟ به نظر شما اینکه از این به بعد ترس محبت کردن رو داشته باشم، طبیعی نیست؟

در جواب سوالت اگه ادم درستی باشه و واقعا تلاش کنه نه میندازمش تو شیشه از خونه همه نمیزارم دربیاد

اگه شما تلاش طرفتون رو دیده باشید، وقتی که برا شما میزاره، حسی که به شما داره، کسی که حالتون رو عوض کرد، اما خانوادتون اینارو ندیده و صرفا به خاطر شغل طرفتون، اونو قبول نکنه ، آیا شما هم هیچ دفاعی نمیکنید؟

اگه شما تلاش طرفتون رو دیده باشید، وقتی که برا شما میزاره، حسی که به شما داره، کسی که حالتون رو عوض ...

من در حال حاضر دانشجو ترم آخر ارشد هستم، علاقه زیادی به خودرو دارم، کارم تعمیرات فرمان برقی و هیدرولیک ماشینهایی هست که همتون دارید، درآمدم راضی ام 

به اون دختر هم گفتم همه اینارو که من عاشق شغلمم، مشکلی نداری باهاش؟گفت نه، ولی الان چیز دیگه ای میگه 

۲۶ سالمه، تو کل این مدت تو چشم هیچ دختری نگاه نکردم،همش با خودم میگفتم آنقدر صبر میکنم تا بالاخره پی ...

این تجربه تقریبا واسه همه پیش میاد.

به خودت بقبولون که شانس داشتی و زمانی که با یه آدم اشتباهی همراه بودی کوتاه بوده. شانس داشتی که دوماه دیگه یا دوسال دیگه یا بعد از ازدواج، این بازیو سرتون پیاده نکرده.

یه نکته منفی که توی حرفاتون دیدم این بود که گفتید اگه آدمی که سهم شمتست هرچقدرم بد باشه باهاش میمونید.... این طرز فکر خیلی بد و مُخربه.

شما قبل از هرچیز مسئول سلامت جسم و روح خودتی. این از همه مهمتره. اینو یادت نره

حالا این رابطه که گذشت هرچند که تلخ. ولی عوضش بزرگتر شدی

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
به نظر شما باز هم میتونم اعتماد کنم؟ به نظر شما اینکه از این به بعد ترس محبت کردن رو داشته باشم، طبی ...

اره چرا نتونی

ممکنه به خاطر اینکه خدارو شکر دختر باز نبودی یکم طول بکشه تا دوباره کسی به دلت بشینه اما الحمدالله قلب ادمی زاد طوریه که هیچ وقت یخی باقی نمیمونه

ترست هم طبیعیه....خود منم بعد از شکست بدی که خوردم حسم بد شده بود اما بعد یه مدت که ادم دیگه ای وارد زندگیت بشه و بتونی بهش اعتماد کنی گذشته برات کمرنگ میشه 

نکته اینه که شما بیشتر از اینکه از این دختره لطمه خورده باشی از اشتباه خودته که داری اذیت میشی

این دفعه از کسی خوشت اومد قلبتو نگیر کف دستت و برو جلو...همه چیزو محترمانه و جدی جلو ببر تا بتونی طرفو بشناسی...وقتی اعتماده شکل گرفت و فهمیدی دختره اوکییه قضیه رو رسمیش کن بعد شروع کن به لاو ترکوندن

اگه شما تلاش طرفتون رو دیده باشید، وقتی که برا شما میزاره، حسی که به شما داره، کسی که حالتون رو عوض ...

متوجه نشدم. منظورتون از شغل چیه؟

اینکه شغل طرف چیه و بحث درامدش

از شکستت درس بگیر ، زخماتو درمان کن ، پیشرفت کن ، حالتو خوب کن . 

وقتی که کااااااامل حالت خوب شد ، یه ادم خیلی خوب رو وارد زندگیت کن .

فقط تو رو خدا انتقام قبلی رو از اون بدبخت نگیر 😔

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

به ما که هر کی رسید از دخترا چشمش ترسیده بود ، انتقامشو از ما گرفت ، کنار ما پیشرفت کرد ، بعد بهمون گفت تو دیگع کی هستی ؟؟؟ ول کرد رفت و تمامی چیزایی که با تلاش ما بدست اورده بود رو فدای یکی دیگه کرد . نگفت این دختره صدشو برام گذاشته ، توهین کردم مونده ، زخمامو بسته ، واس خاطرم اونقدر اشک ریخته . 

والا راستش من دگ نمیتونم به پسری اعتماد کنم ، حالا بحث اعتماد هم نباشه اصلا نمیتونم کسیو دوست داشته باشم . قلبم پره نفرته پره خشمه ، ولی اگه روزی تونستم با کسی راه بیام و ازدواج کنم و اگه واقعا دوسم داشت و اولویت اولش من بودم ، اگه حتی نتونستم دوسش داشته باشم به قدرررری براش ارزش میزارم احترام میزارم که کمبودی حس نکنه .

برادر عزیز میدونم سوگواری برای رابزه کات شده خیلییییی سخته ، و اینده رو هم میبینم که قراره خیلی پیشرفت کنی و این دختره برمیگرده فقط خواهشا اون روزی که برگشت اونقدر از لحاظ عاطفی قوی باش که ردش کن که قشنگ بسوزه . منم همین برنامه رو دارم . میخام روزی که برگشت اینقدررررر با من الانم تفاوت داشته باشم که اصلا تعجب کنه از این همه تغییر 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

به نظر شما باز هم میتونم اعتماد کنم؟ به نظر شما اینکه از این به بعد ترس محبت کردن رو داشته باشم، طبی ...

داداش شما اشتباه کردی 

واسه چی به ی دختر افسرده دل بستی و اونو دچار توهم کردی ک فکر کنه ارزشش خیلی زیاده،،،،،شما اعتماد ب نفس ی ادم افسرده و مریض بردی بالای هزار ،،،،مگه تو چکارش بودی ک دنبال درمان بودی،،،چرا خودتو ناراحت کردی،،،،خب اونم میگه حتما من خیلی سر تر هستم با اینکه میدونه ناراحت ادم قبلی زندگیمم باز ول نمیکنه،،،،داداش خودت کردی،،باید تاوانش رو هم بدی،،،،ی مدت حالت بده گریه میکنی ولی بعدش دنبال ادمی بگرد ک پر انرژی و اعتماد ب نفس داره،،موفق باشی،،،ناراحت ادمی نباش ک معرفت نداشت و رفت

متوجه نشدم. منظورتون از شغل چیه؟ اینکه شغل طرف چیه و بحث درامدش

اخه سه بار تماس گرفتیم بریم خواستگاریش، دفعه اول پدرش گفته بود باید فک کنم و بعد یه هفته گفت نه دلیلشم اینکه دخترم گفته، در حالی که دخترش اومد به من گفت اشکال نداره ناراحت نباش درست میشه، یه بار دیگه زنگ زدیم دوباره گفت آقا دختر من نمیخواد ازدواج کنه، بدون هیچ دلیلی ، بدون اینکه حتی از دختره پرسیده باسه من کیم  ، جواب رد میداد ، یکسال گذشت و دوباره زنگ زدیم اینبار گفت استخاره گرفتم خوب نیومده و تمام

از شکستت درس بگیر ، زخماتو درمان کن ، پیشرفت کن ، حالتو خوب کن .  وقتی که کااااااامل حالت خوب ...

نه والا، یه دختر دیگه چه گناهی کرده که من بخوام ازش انتقام بگیرم 

به ما که هر کی رسید از دخترا چشمش ترسیده بود ، انتقامشو از ما گرفت ، کنار ما پیشرفت کرد ، بعد بهمون ...

درک میکنم چی میگید، قبل این دختر ناراحتی و حال بد برام تعریف نشده بود ، اصلا نمیدونستم ناراحتی یعنی چی، برای هیچی گریه نکرده بودم، اعتماد به نفس بالایی داشتم، چون به هر چی خواسته بودم رسیده بودم. 

اما الان اعتماد به نفس صفر ، اعتماد به بقیه صفر ، گریه همیشه بی خود و بی جهت ، راه میرم دو نفرو میبینم گریم میگیره میرم سر کار گریم میگیره تو خیابون گریم میگیره، واقعا بدترین حال دنیاست