2777
2789
عنوان

ولم کرد رفت با یکی دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 5002 بازدید | 76 پست
بی لیاقت بوده،،تا زخم خودش خوب شد تو رو زخمی کرد

خیلی سخته، کسی که خودش یه رنجی رو میکشه، یه ناراحتی رو تحمل میکنه ، چطوری میتونه همون درد رو به مرهم خودش انتقال بده، طرفش رو ببینه و بلند بلند در گوشت بخنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا یه چیزایی مال تو نیستش 

و تنهات میزاره

من ۱۰ سال با یکی شریک زندگی هم دیگه بودیم عاشقانه من دوستش داشتم شب روز باهم  بودیم ..

میدونم چی میگی دوست گرامی

ولی اعتراف کرد که یکی بیشتر دوست داره عاشق یکی دیگس 😞

و من موندم و تنهاییم و یه دنیا بد بختی که سرم ریختش 

گذشت اون سالها فقط زخمش موند و یکی دیگه جاش اومد که دنیای از معرف و عشق 

بعضی چیزا واقعا مال تو نیست تلاش نکن 

و سعی کن یادت بره ‌...

امیدوارم جفتتو پیدا کنی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
یکی از دلایلی که ترجیح میدم بعد از شکست عشقیم تنها باشم همینه. نمی خوام آه کسی دامنم رو بگیره..حقّ ا ...

واقعا آدم باید انسان باشه، اگر آدم موندن نیست با احساس کسی بازی نکنه، شاید اون آدم کل زندگیشو روی پایه های تو ساخته باشه 

آخییی چه بی شعور بوده که بازیت داده وولت کرده حداقل یه دلیل محکم‌تری داشت بازم یه چیز

فک میکنم تمام حرفایی که میزد دروغ بود، من با تو با پای پیاده تو خونه اجاره ای که تفریحم بستنی خوردنه تا ته دنیا هستم،

منم با خودم میگفتم خب خداروشکر که حداقل از چیزایی که  این میخواد بیشتر در توانم هست و قطعا خوشبختش میکنم،

اما گویا اینا حرفه، اینا رکبه، 

زیاد خرجش میکردی؟؟؟؟

آره ولی نه پول، بلکه عشق و احساس و محبت 

من از لحاظ مالی چیزی خرجش نکردم چون اجازه نمی‌داد ته تهش یک شاخه گل یا یک کادو در حد روسری 

ولی احساس و عشق و محبت تا دلتون بخواد خرجش کردم

بعضی وقتا یه چیزایی مال تو نیستش  و تنهات میزاره من ۱۰ سال با یکی شریک زندگی هم دیگه بودیم عا ...

خوشحالم که الان کسی رو کنارت داری که واقعا دوستت داره، 

ولی باور کنید پسر با دختر فرق داره، یه دختر وقتی قلبش بشکنه نفر بعدی میتونه خوبش کنه، یعنی نفر بعدی بالاخره پیدا میشه‌

اما یه پسر خودش کسیه که باید تکیه گاه یه دختر باشه، نه اینکه اون دختر حالشو خوب کنه، من به عنوان یه پسر به خودم اجازه نمیدم برای اینکه حالم خوب بشه کسی رو با هزار امید و آرزو وارد زندگیم کنم و بعدش نا امیدش کنم، 

از طرفی هم پسرا کسی رو ندارن که واقعی بتونن تو این شرایط حالشون خوب کنه، 

به خاطر اینکه افسرده بود خواب نداشت کلا در حد دو سه ساعت، اونم میگفت فقط کابوس میبینم،  میترسم بخوابم، چیزی به اسم کابوس و کم خوابی برای من قفل بود، اصلا نمیدونستم کابوس یعنی چی، حالا من چی ساعت ۹ و ۱۰ شب میخوابیدم،  شب تا ساعت یک و دو بیدار میموندم باهاش حرف میزدم ، سعی می‌کردم حالشو خوب کنم ، کلی تحقیق کردم که چطوری میتونم از این حال درش بیارم، براش کلی دمنوش گیاهی گرفتم، میبردمش بیرون ، تا بالخره خودش بهم گفت جدیدا راحت میخوابم بدون ترس و کابوس ، کلی ازم تشکر میکرد، 

اما الان میفهمم کابوس چیه ، چون هر شب دارم میبینم 😔

یه چیزی ، شما دخترا ، خانومای محترم به من بگید تو رو خدا

آیا از کسی ‌که میدونید چقدر دوستتون داره به طوری که مثل روز براتون روشنه که چقدر شما رو میخواد و اینهمه برای شما تلاش کرده، مرهم زحماتتون بوده، به راحتی دل میکنید؟آیا اگه موقعیت بهتر گیر بیاد ، دل میکنید؟

لطفا بهم بگید

همیشه فک میکردم که این پسرا هستن که واقعا دنیا رو خراب کردن، تو کل زندگیم سعی کردم اگه روزی کسی رو خ ...

نه به شما نه به شوهر احمق من که بخاطر خونوادش حاظره روحوروانمو بریزه بهم و نتونه بهشون نه بگه همشون چشمشون به این باشه و علنا بگن ما ازشوهرتو فقط توقع داریم حالم ازین جهنمی که حقم نیست بهم میخوره

۲۶ سالمه، تو کل این مدت تو چشم هیچ دختری نگاه نکردم،همش با خودم میگفتم آنقدر صبر میکنم تا بالاخره پی ...

سلام 

فقط عوضی نشو 

دنیا هنوز به مردای با شرفی مثل شما نیاز داره

درس بگیر از اشتباهی که کردی

ارتباط عاطفی قبل از رسمی شدن اشتباه محضه

انتخاب شمام اشتباه بوده

خیلی سخته، کسی که خودش یه رنجی رو میکشه، یه ناراحتی رو تحمل میکنه ، چطوری میتونه همون درد رو به مرهم ...

خانمی ومیشناسم بخاطر خیانت ازشوهرش جدا شد بعد همون صیغه ی یه مرد زن دارشده😏😏😏