2777
2789
عنوان

ولم کرد رفت با یکی دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 76 پست
متوجه نشدم. منظورتون از شغل چیه؟ اینکه شغل طرف چیه و بحث درامدش

اخر سر هم گفت بابام با شغلت مشکل داره، 

اخه نامرد بابات که منو ندیده ولی تو دیدی ، تو منو حس کردی چرا دفاع نکردی 

آخرم گفت من نمیتونم با پدرم حرف بزنم و  خدافظ

داداش شما اشتباه کردی  واسه چی به ی دختر افسرده دل بستی و اونو دچار توهم کردی ک فکر کنه ارزشش ...

من که نمیدونستم افسردس، فک میکردم تنهاس، بعد خودش گفت من اینجوریم و ... . دودل بودم تحقیق کردم دیدم میگن ازدواج یا... با آدم افسرده اشتباهه، اما چکار کنم از دست این دل که دلم نیومد یه ضربه هم از من بخوره و دیگه کامل نابود بشه، چند بار خواستم ازش معذرت خواهی کنم و تمومش کنم، ولی میدونستم که واقعا تنهاس هیچکسو نداشت، حتی یه دوست، تنهای تنها

اما حالا دورش که پر شد دنیای واقعی رو که دید بهونه هاش شروع شد ، 

نامردیه به خدا بازی با احساس نامردیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک میکنم چی میگید، قبل این دختر ناراحتی و حال بد برام تعریف نشده بود ، اصلا نمیدونستم ناراحتی یعنی ...

شما الان داری مراحل سوگواری رو طی میکنی . مراحل سوگواری اقایون با خانما متفاوته ، شما الان به احتمال زیاد توی مرحله ی چانه زنی یا مرحله افسردگی هستین ، ولی صد در صد به روانشناس مراجعه کنین . تا بتونین با موفقیت این مراحل رو پشت سر بزارین 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

من که نمیدونستم افسردس، فک میکردم تنهاس، بعد خودش گفت من اینجوریم و ... . دودل بودم تحقیق کردم دیدم ...

نیتت پاک بوده خدا هم خواسته واست جبران کنه،،اتفاقا اینو ی اتفاق خوب ببین

شما الان داری مراحل سوگواری رو طی میکنی . مراحل سوگواری اقایون با خانما متفاوته ، شما الان به احتمال ...

ای کاش دیگه نمیدیدمش، هر موقع که حالم بهتر میشه ، میرم دانشگاه دوباره میبینمش ، نامردی هم نمیکنه بلند بلند شروع میکنه به خندیدن، رفتی قبول، ولی حداقل با این خنده هات دیگه نابودترش نکن. 

ای کاش دیگه نمیدیدمش، هر موقع که حالم بهتر میشه ، میرم دانشگاه دوباره میبینمش ، نامردی هم نمیکنه بلن ...

اون داره الکی میخنده ، میخواد تو رو عذاب بده ، که یعنی نگاه کن اصلا به کتفمم نیست . 

نیتت پاک بوده خدا هم خواسته واست جبران کنه،،اتفاقا اینو ی اتفاق خوب ببین

آره ولی خب آدمو به یه چیز دیگه تبدیل میکنه، قبلنا تا قبل این اتفاق ، به هر کسی که میدونستم کمک میکردم، از دستفروشا چیزایی میخریدم که اصلا نیاز نداشتم ، میدادم به کسی یا گوشه خونه مینداختم اما به این نیت که داره برای زندگیش تلاش میکنه منم اینطوری با این نیت کمک خودم رو میکردم، 

اما الان چی؟ کمک کردن به بقیه شده ترس برام

از چیزی که الان هستم بدم میاد، ولی نمیتونم آدمی که قبلن بودم بشم دوباره چون این ترسه ولم نمیکنه

اون داره الکی میخنده ، میخواد تو رو عذاب بده ، که یعنی نگاه کن اصلا به کتفمم نیست . 

دوستامم بهم میگن که اون داره نقش بازی میکنه، ولی چرا؟

مگه نمیبینه چه حالیم؟ دیگه بیشتر از این میخواد عذابم بده 

دوستامم بهم میگن که اون داره نقش بازی میکنه، ولی چرا؟ مگه نمیبینه چه حالیم؟ دیگه بیشتر از این میخوا ...

برادر عزیز اون قصدش ازار دادن شما نیست .

قصدش ازار دادن جنس مذکره اون یه مار زخمیه به هرررر کسی برسه زخمیش میکنه چون درونش پره عقدس و اصلا تعادل روانی نداره 

این وسط چون میبینه تو خیلییی پسر خوبی بودی داره نقش بازی میکنه که یعنی ببین من حالم خوبه چون نمیخاد قبول کنه که باخته 

آره ولی خب آدمو به یه چیز دیگه تبدیل میکنه، قبلنا تا قبل این اتفاق ، به هر کسی که میدونستم کمک میکرد ...

ایشاله ک این بحران هم میگذره،،،طوری رفتار نکن که از این ب بعد روت نشه توچشم همسرت نگاه کنی و پیش خودت خجالت بکشی،،،،این عشقت رو واسه زن زندگیت نگه دار

برادر عزیز اون قصدش ازار دادن شما نیست . قصدش ازار دادن جنس مذکره اون یه مار زخمیه به هرررر کسی برس ...

م فک میکردم اگه مرهم زخمای کسی بشی ، حداقلش اینه که اون همون زخمارو به تو نمیزنه

م فک میکردم اگه مرهم زخمای کسی بشی ، حداقلش اینه که اون همون زخمارو به تو نمیزنه

اشتباه فکر میکنی ! 

اصلا از این خبرا نیست . 

ادما بی چشم و رو تر از این حرفان .

طرف من میدید دارم های های گریه میکنم ، بازم حرف بارم میکرد 😊