2777
2789
عنوان

صدای درون حقیقته؟

448 بازدید | 16 پست

دیدید یه صدایی درون ما هستش اون حقیقت رو به ما میگه واقعا ؟ درک نمیکنم چرا هر چی میگه درسته برای شما هم همینه ؟ این صدا قابل اطمینان هست براتون آیا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا یکی برا من رو از فیش بکشه خسته ام ازش

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
میشه از صدای درونت بپرسی مشکل من چه زمانی حل میشه؟ چیزی ک ازش میترسم اتفاق میفته یا نه؟

حس میکنم اتفاق نمیفته در گذشته حس های بدی تجربه کردی که باعث شده بدبین شی نسبت به آینده 

من بیشتر منطقی به موضوع نگاه میکنم

خب میتونیم با منطق جلو بریم اما بعضی وقت ها اون صدای درون برعکس منطق مارو راهنمایی می‌کنه اما نتیجه ی بهتری میگیریم انگار همین برام عجیبه 

از کجا مطمعن شم شهود هست عزیزم ؟

عزیزم اینو کلی میگم، چیزی ک خودم با مطالعه به نتیجه رسیدم اینه که اگه آدم دلش رو از بدخواهی و نفرت و کینه و کلا خباثت ها پاک نگه داره، خودشو هر لحظه ک فرصت داره به خدا وصل کنه، کار خیر انجام بده و مهمتر از همه ذهنش رو سعی کنه آروم نگه داره ینی ذهنش همش درگیر مادیات و نگرانی های بی مورد نباشه، در هر لحظه اون چیزی که درسته به ذهن انسان خطور می‌کنه ینی در واقع شهوده که دریافت میشه و فرق شهود و عقل اینه که شهود خطور یک فکر به ذهن انسان بدون دلیل منطقیه و با احساس خوب ولی عقل انسان همراه با دلیل و منطق و تحلیله مثلاً شما میخوای بری به یک مغازه برای خرید، دو تا مسیر وجود داره یکی کوتاهتر، یکی دورتر، عقلت میگه از مسیر کوتاهتر برو چون زودتر می‌رسی ولی به دلت افتاده که از مسیر طولانی تر بری (شهود میگه) حالا شما به حرف شهودت میکنی و مثلاً تو مسیر دورتر یکی از دوستای قدیمی تو که به فکرش بودی ولی هیچ شماره و آدرسی ازش نداشتی رو میبینی و کلی از دیدنش خوشحال میشی(این فقط مثال ساده بود)