2777
2789

دعوامون شد سر یه افغانی بهم‌گفت بدبخت منم با خنده مسخره بازی گفتم بله مایع دار پولدار گفتم تا ۱۲ شب اینجا پادویی‌میکنی اخرم‌شوهرت میاد پیش در همسایه بهت میگع گفت تو دعوا خیلی حرفا میزنن منم گفتم اتفاقا تو دعوا واقعیتا گفته میشه بعدم گفتم مثل تو برم سرکار  اینور اونور که یه موتوری بیوفته دنبالم مسخرم کنه گفت مزاحم‌توهم میشن خیابون گفتم اون‌با این فرق میکنه 

.اخرم بهش گفتم یه بار باهات رفتم بیرون میگفتن این قوزی کیه با خودت اوردی 

اونم بهم‌گفت گدا گدول بدبخت  درحد خودم نمیدون تورا منم گفتم منم میتونم الکی بیام از خودم تعریف کنم بابام‌اله داداشم بل گفتم میشناسمت میدونم چی و بعدم گفتم منم تورا درحد خودم نمیدونم خیلیا حرفا داشتم‌بگم خیلی بهتر که کلا نابود میشد ولی نگفتم‌خاک برسدم چون نون نمک باهاش خورده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شما که خیلی به این بدبخت چیز گفتی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

چیزی هم مونده که نگفته باشی؟ هیچ وقت نفهمیدم چرا خانم هایی که به هر دلیلی کار نمی کنن فکر می کنن خانم های شاغل از بیچارگی و فقره که مجبورن کار کنن 😂😂😂

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

چیزی هم مونده که نگفته باشی؟ هیچ وقت نفهمیدم چرا خانم هایی که به هر دلیلی کار نمی کنن فکر می کنن خان ...

اره خیلیا چیزا اخه اونم بد حرف زد باهام گفت درحد من نیسای گدا گدول