2777
2789

میخواسنم بپرسم سال اول خودشون مدرسه و کتابی که قراره تدریس کنیدو مشخص کردن یا از شمام نظر گرسیدن؟سال اول اول متوسطه دادن تدریس کنید یا دوم متوسطه؟ نزدیک مهره و هنوز مدرسه و کتابی که قراره تدریس کنم مشخص نیست خیلی استرس گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله سال اول خودشون مشخص کردند حتی اضافه کاری هم دادند که شکر خدا بعدا نیرو اومد اون کنسل شدمعلم چی ق ...

دبیری فیزیک قبول شدم عزیزم اما رشتم زمین شناسیه دوم متوسطه فیزیکش خیلی برام سخته سال اول به شما اول متوسطه دادن یا دوم؟ هیچ نظرخواهی ازتون نشد؟

سلام بله. یروز  بهتون تماس میگیرن برید سازماندهی. 

اونجا چون سال اولید خودشون برای مدرسه تصمیم گیری میکنن. برای درس هم طبق رشته خودتون، بهتون درس میدن و اونم دست خودتون نیست.

من از سال اول تا الان متوسطه دوم تدریس میکنم.

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
سلام بله. یروز بهتون تماس میگیرن برید سازماندهی. اونجا چون سال اولید خودشون برای مدرسه تصمیم گیری م ...

وای دوم متوسطه خیلی سخته به من بیفته خودکشی میکنم هیچی هیچی از فیزیک بلد نیستم وقتیم نداشتم که بخونم آه تازه جواب گزینشم اومد 20 روزم نیست

دختر خوب ما فقط مدرسه مون مشخصه هنوز پایه معلوم نیست. 

چاره ای نداری سال اول پر از فشار و استرسه. نگران نباش. همه چیز بستگی به آموزش و پرورش ناحیه تون داره ولی دیگه تا به شما نوبت برسه فقط جاهای خالی رث به شما میدن

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

سلام بله. یروز بهتون تماس میگیرن برید سازماندهی. اونجا چون سال اولید خودشون برای مدرسه تصمیم گیری م ...

من رشته تحصیلیم زمسن شناسیه اما دبیری فیزیک قبول شدم یعنی فیزیک میدن واسه تدریس؟ 

دختر خوب ما فقط مدرسه مون مشخصه هنوز پایه معلوم نیست. چاره ای نداری سال اول پر از فشار و استرسه. نگر ...

وای بیچاره میشم اخه رشتم زمین شناسیه ولی دیبیری فیزسک قبول شدم اول متوسطه رو مسلطم ولی دوم که فیزیکش جدا میشه صفر صفرم

من رشته تحصیلیم زمسن شناسیه اما دبیری فیزیک قبول شدم یعنی فیزیک میدن واسه تدریس؟

اگر ناحیه تون  دبیر فیزیک کم داشته باشه، بله حتمآ ‌.

حتی احتمالش هست بفرستنتون روستا 

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود.