2777
2789
عنوان

بنظرتون کراش داره؟

103 بازدید | 10 پست

خیلی ساله آشناییم اما تاحالا مستقیما هم صحبت نشدیم بخاطر همین خودم خیلی کم احتمال میدم باشه اما خب یجوری نمیدونم رفتاراش چرا اینجوریه 

یه سال ازم بزرگتره خیلی پسره آرومیه البته ازون ظاهریاش اولیش که یادم میاد چهارشنبه سوری بود یواشکی داشت دیدم میزد بعدش تا یه مدت چیزی ازش ندیدم جز اینکه منو میدید هول میشد خودشو میزد به ندیدن گذشتو یبار با مادرش خیلی تصادفی هم مسیر شدیم اینم در خونشون وایساده بود و خیلی بد با هم چشم تو چشم شدیم انقدر بد که مادرش سریع برگشت منو با تعجب نگاه کرد دیگه کلا هم دیگرو میدیدیم با هم چش تو چش میشدیم ناخداگاه تا اینکه گفتم بیخیال این اگه منظوری داشته باشه جلو میاد این وسط آبروی من میره و ازون به بعد اخم میکردم یا اصلا نگاش نمیکردم یکی دو بارم همین طوری پیش رفت ولی اون همیشه خیره نگام میکرد طوری که اطرافیان میفهمیدن مثلا یبارم من کلا سرم پایین بود و فقط صدای مامانمو میشنیدم که میگف نگاه فلان فلان شدرو مارو دید داره موهاشو درست میکنه بعدم که از کنارمون رد شد گفت نگاه فلان شدرو برگشته داره نگا میکنه (فلان شده فهشه سانسور کردم 😂) یکی دوبارم چش تو چش شدیم لبخند زده اما سرشو انداخته پایین که مثلا من نفهمم دیگه من محلش نمیزاشتم تا اینکه دوباره دیدمش چند ماه پیش و کلا منو انگار که ندید و یجورایی نادیدم گرفت💔 

دیگه ببخشید طولانی شد تحلیل و قضاوتو به شما میسپارم 

والا من اگه بودم از نگاه دوم به بعد انگشتامو میکردم تو چشمش تا انقدر عشوه نیاد، والا بخدا، جای دختر پسر عوض شده😂😂😂👌

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجوری اخم کردی بنده خدا دیگه جرات نمیکنه اون نگاهم بت کنه😂😂

کاش فقط اخم بود یجور نگاه هست سرتا پای طرفو نگاه میکنی که مثلا کوچیکش کنی اون مدلیم میکردم 😂😂