2777
2789

دخترم چهار روز بود به شدت آبریزش بینی و سرفه داشت،بردیم دکتر گفت گوشش یکم عفونته.جمعه ی اون هفته رفتیم خونه بابام با خواهرزاده‌ام بازی می‌کرد.بعد از اون روز همو ندیدن ولی با شروع بیماری دخترم،خواهرمم فهمید پسرش آبله مرغون گرفته🤐امروز دخترم دوبار تب کرده با اینکه خشک کننده میخوره.ممکنه آبله مرغونو گرفته باشه؟؟منم خیر سرم ۱۷ هفته حامله م.خودمم تا حالا آبله مرغون نگرفتم.الان چیکار کنم اگه آبله مرغون باشه؟؟بنظرتون هست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از اشناها ما ابله مر غون گرفت بچه اش سقط شد

چرا با حرفهای ندونسته و سمی به یک مادر باردار استرس میدین؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عجب شرایط بدی خدا خوش بخیر بگذرنه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

عزیرم سریع از خودت دورش کن برو به دکترت بگو. خداینکرده اگه بگیری بچه رو سقط میکنن چون باعث نابینایی جنین میشه منم باردارم خیلی استرس دارم بچه هامم مدرسه میرن

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
یا خود خدا

به نظرم با یه دکتر زنان تماس بگیرین یا ویزیت برو 

پیشگیری کنی حداقل ببینی چکار کنی 

کمترین اسیب رو برسونه چون احتمال اینکه دخترتون بگیره زیاده و یکی  از علائم شروع ابله تب هستش

برم دکتر بگم چمه؟یا دخترمو ببرم چیشو تست کنه که بفهمه داره یا نه

منظورم اینه ما اطلاعاتمون کامل نیست نمیتونیم راهنمایی کنیم .اگه میتونی فعلا چند روز از دخترت دور باش مثلا ببر خونه مادرت تا مشخص بشه

عزیرم سریع از خودت دورش کن برو به دکترت بگو. خداینکرده اگه بگیری بچه رو سقط میکنن چون باعث نابینایی ...

بچه رو به کی بسپرم؟مامانمو خواهرم اینا تو یه ساختمونن.اونا رو که کلا نمیبینیم از اون روز که ناقل نباشن.شوهرمم مامانو بابا نداره

ندونسته چیه....چیزیه ک ب چشمم دیدم ...گفتم ک بدونه مواظب باشه

الان اگر دخترش گرفته باشه چطوری میخواد مواظب باشه دقیقا؟ دوره نهفتگی بین دو هفته تا بیست و یک روز داره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️