2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 22 پست
نرم یعنی؟ ممنون بابت راهنماییت گلم میشه بپرسم کدام شهری؟

ممنون عزیزم 

نمیتونم بگم ببخشید🌹

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما باردار شدی؟

آره عزیزم

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰
آره عزیزم

تحت نظر دکتر ایازی رفتید دلیل سقط چی بود من تازه رفتم تحت نظرشون ی سقط داشتم دوماه پیش خیلی بهم ریختم برام کلی ازمایش نوشته برای شما چیکار کرد لطف میکنی بگی عزیزم

تحت نظر دکتر ایازی رفتید دلیل سقط چی بود من تازه رفتم تحت نظرشون ی سقط داشتم دوماه پیش خیلی بهم ریخت ...

نه عزیزم 

نرفتم پیش دکتر ایازی

دلیلش غلظت خون بود 

الان آنوکسا میزنم

نه عزیزم نرفتم پیش دکتر ایازیدلیلش غلظت خون بود الان آنوکسا میزنم

منم ج ازمایشم اومد زده هیتروزیگوت  تا ببینیم خدا چی میخواد توکل ب خدا عزیزم ب سلامتی ایشالا خیلی مبارکه خدا حفظش کنه براتون

منم ج ازمایشم اومد زده هیتروزیگوت تا ببینیم خدا چی میخواد توکل ب خدا عزیزم ب سلامتی ایشالا خیلی مبا ...

ممنون عزیزم😘

هیتروزیگوت چیه؟