2777
2789
عنوان

برف امروز مشهد.

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 70 پست
وای نه،نگومیکشمت

بُخدا؛ 😅😅

سرما چیزی بَرِت مُکُنی گرم مِری.

گرما چی؟ ما تحتم لخت باشه؛ فرقی نُمُکنه.همو طور شُرشُر عرق مریزی.🤣🤣🤣

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
بُخدا؛ 😅😅 سرما چیزی بَرِت مُکُنی گرم مِری. گرما چی؟ ما تحتم لخت باشه؛ فرقی نُمُکنه.همو طور شُرشُ ...

😂😂😂😂😂😂

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ❤️

امیدوارم  سلامت باشید 🌱

ازتون عاجزانه درخواست میکنم برای یه مریض 23 ساله ، مبتلا به بیمای استیل یا AOSD دعا کنید .‌

این بیماری یه بیماری نادر و متاسفانه غیرقابل درمانه ...‌ علت ایجاد بیماری هم نامشخص!

با شروع بیماری ، بدن به اشتباه به تمام مفاصل خودش حمله می‌کنه و در نهایت باعث ناتوانی جسمی میشه و فرد هرروز درد می‌کشه و هیچ مسکنی اثر نمیکنه . این درد با تب ۳۹ درجه هم همراهه ...  

ازتون عاجزانه خواهش میکنم دعا کنید ، چون جز خدا هیچ کس قادر به رفع این بیماری نیست . خواهش میکنم از شما ، شاید خدا منتظر صدای شماست تا این آتیش رو برای ما خاموش کنه 😭

ممنونم 🙏

ازتون عاجزانه خواهش میکنم التماستون میکنم اگه مشرف شدید حرم‌، بی‌زحمت امام رضا رو به غریبی و غربتش قسم بدید که شفای برادر منو از خدا بگیرن 😭 آخه برادرم برای درمان و دریافت داروها دور از خانواده یه شهر دیگه‌اس ، غریب و بی‌کس... 💔

جسارت و بی‌ادبی منو ببخشید ولی به خدا از همه‌جا درمونده شدم....

اسم برادرم امیر علی هست فقط ۲۳سالشه 😞

ان‌شاءالله سالیان سال در کنار عزیزانتون در شادی و سلامتی و آرامش زندگی کنید 💌 حاجت دلتون روا 💖

سلام ❤️ امیدوارم  سلامت باشید 🌱 ازتون عاجزانه درخواست میکنم برای یه مریض 23 ساله ، مبتلا ...

انشالله هر چه زودتر سلامتیشون رو به دست بیارن🤲🤲🤲

براشون صلوات فرستادم.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
انشالله هر چه زودتر سلامتیشون رو به دست بیارن🤲🤲🤲 براشون صلوات فرستادم.

ممنونم از لطفتون 💚 ان‌شاءالله سالیان سال در کنار عزیزانتون در شادی و سلامتی و آرامش زندگی کنید 💌 حاجت دلتون روا 💖

خواهش میکنم این مریض رو از یاد نبرید و براش دعا کنید 😭🙏💕

ممنونم از لطفتون 💚 ان‌شاءالله سالیان سال در کنار عزیزانتون در شادی و سلامتی و آرامش زندگی کنید 💌 ح ...

قربونت 🙏🌺🌺

انشالله شما هم همیشه شاد و سلامت باشین.💞💞

انشاءالله بیمارتون هم به زودی لطف خدا شامل حالش بشع.خوب بشن.به حق این ماه عزیز.🤲🤲

سلام ببخشید یه سوال کدوم یک. از طرفین ناراضی. بودن که اون اتفاق افتاد؟؟؟؟ 

سلام.هیچ کدوم؛شایدم اون مشتری که بهش فروختم ناراضی بوده؛ و من خبر نداشتم.😔

خودم عذاب وجدان گرفتم.که چرا اضافه تر گرفتم.😔😔

بهش برگردوندم پول اضافی رو.

سلام.هیچ کدوم؛شایدم اون مشتری که بهش فروختم ناراضی بوده؛ و من خبر نداشتم.😔 خودم عذاب وجدان گرفتم.ک ...

چون‌ ببخشید خواهر 

اون صحبت تون برا من و بعضیا سنگین اومد 

ایکاش بیشتر توضیح می‌دادید 

الان گنگ و نا واضح مونده تو ذهن مون 

محصولات شما قیمت درج شده داشت؟ که بالاتر از اون قیمت بهش فروختید 

یا نه 

اول بهش گفتید مثلا ده تومن ولی موقع پول گرفتن 12 تومن گرفتید؟ 

کاربر آقا هستم ، لطقا از بعضی از کلمات در جواب استفاده نفرمایید

معذورم از توضیح بیشتر.😓🤦‍♀️

راستش قیمت درج شده نداشت ؛ ولی صاحبش بهم؛گفته بود؛ میتونی بیشتر بفروشی؛ 

آخه من وقتی جنسا فروخته میشد؛ پولشو به صاحبش میدادم؛ اونم یک سوم از پول رو به من میداد.

بنابراین گفت؛ روش بکشی؛ سهم خودت بیشتر میشع.

چون‌ ببخشید خواهر  اون صحبت تون برا من و بعضیا سنگین اومد  ایکاش بیشتر توضیح می‌دادید ...

موقع فروش به مشتری گفتم قیمتش رو؛ گفت اینا که تا همین چن وقت پیش ارزون تر بود؛ همینا هم گرون شده؛ 

گفتم آره؛ گرون شده؛هر کدوم ۲ هزار گرون شده؛ اونم پولو داد؛

ولی بعدش عذاب وجدان بدی اومد سراغم؛که کاش همون قیمت قبل بهش میدادم.

شاید اون بنده خدا ؛ ناراضی بوده؛ و من خبر نداشتم؛

ولی بعد این خواب ؛ اولین کاری که کردم ؛ مابقی پول رو بهش دادم.و عذر خواهی کردم؛گفتم؛ اشتباه حساب کرده بودم.

موقع فروش به مشتری گفتم قیمتش رو؛ گفت اینا که تا همین چن وقت پیش ارزون تر بود؛ همینا هم گرون شده؛&nb ...

ممنون از شما خواهر گرامی 

کاربر آقا هستم ، لطقا از بعضی از کلمات در جواب استفاده نفرمایید
ممنون از شما خواهر گرامی 

الان قضیه براتون روشن شد؟

سپاسگزارم.