2777
2789
عنوان

برف امروز مشهد.

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 70 پست
الان قضیه براتون روشن شد؟ سپاسگزارم. 

والا من نتونستم ارتباط این مورد و با شرع ( حکم شرعی ش) پیدا و حل کنم

ان شاء الله که خدا کمک مون کنه 

کاربر آقا هستم ، لطقا از بعضی از کلمات در جواب استفاده نفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی پس از زندگی قفل شد ببخشید اینجامیپرسم یعنی نت ورک مثل بادران هم فروشش حرومه؟؟

بخشید متوجه سوالتون نشدم؟ یه توضیح مختصر میدید؟

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
بخشید متوجه سوالتون نشدم؟ یه توضیح مختصر میدید؟

تاپیک زندگی پس اززندگی قفل شد اینجا ازتون سوال پرسیدم حالام که تاپیک تعطیل شد 

کاربرساندویچ کثیف کسی بهش جنس میداد میگفت میتونی روش بکشی و ی بار۲تومن روجنسش کشیده بود و خواب دیده بود چه عذابی داره دیگه فروش و گذاشته بودکنار شما ی چیزی درباره حلال و حروم بودن  شغلها فکرکنم دقیق یادم نیست بهش گفتید و ی تجربه خواب هم داشتید سوالمو پرسیدم

اخه ی زمانی به اجبار کسی واردبادران شدم ولی عضو گیری نکردم اقای سیستانی میگفت فروش ایرادی نداره باحرف اون کاربر و حرف شما شک کردم که کارنت ورکم حرومه؟ 

تاپیک زندگی پس اززندگی قفل شد اینجا ازتون سوال پرسیدم حالام که تاپیک تعطیل شد  کاربرساندویچ ...

شماخودت دقیق شو .هیچ کس دلسوزتر از خودت نسبت به خودت نیست گاهی سوال از دفتر دینی میپرسی یه جواب کلی بهت میدن که اصلا با جواب درست جور نیست .خودت فکر کن وجدانتو بذاروسط 

لایک نکنید .توروخدا 
شماخودت دقیق شو .هیچ کس دلسوزتر از خودت نسبت به خودت نیست گاهی سوال از دفتر دینی میپرسی یه جواب کلی ...

من اون موقعشم به زور مدیرمون رفتم میگفت حقوقتو نمیدم یا زوری گاهی خرید میزد برام اشغال

اومدم بیرون جنسامم موند 

نمیدونم از نت ورک اطلاعی دارید یا ن ولی خب مثلا اون شرکت ازماکمترازقیمت روی کالامیگرفت اون تفاوت میشد سودمون خب اینو پیش خودم میگم همه مغازه دارها جنسی از کارخونه میارن همین شکلی میفروشن بمانداونی که بیشتراز قیمت روی کالا میگیره و میگه خرید قبلمه براما به اینجا نمیرسید کیفیتشو شک داشتم که میگفتن مصرف کن خوب بود تعریف کن برامن مشکلی نبود ولی میترسم این بین برا کسی مشکلی پیش اورده باشه خودشم نفهمه ازاونه همه رو هم به فامیل دادم فقط ازنوار بهداشتی بخاطر چسبندگی زیادش ناراضی بودن 

حالا اسی به ی کاربری چیزی گفت یادم نیست تاپیکم تعطیل شدمیگم این فروشم ایراد داره هرچندهمون موقع ول کردم چون ازفروش متنفرم

من اون موقعشم به زور مدیرمون رفتم میگفت حقوقتو نمیدم یا زوری گاهی خرید میزد برام اشغال اومدم بیرون ...

من انقد ازین شرکت هرمیا بدم میاد زیرمجموعه میگیرن براسود .یه مشت چیز به زور میندازن به اطرافیان این مدلی میگی  ؟ اگرم کسی رو با انداختن توی رودربایستی مجبور کردی خرید کنه بنظرم اون قسمتشم ایراد داره 

لایک نکنید .توروخدا 
میدونید تامیک زندگی پس از زندگی چرا تعطیل شد؟

فک کنم گزارش زدن.یه عده ای.

ولی خُب قبلا نی نی یارا؛ گفته بودن؛ این طور تاپیکا ممنوعه.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
شماخودت دقیق شو .هیچ کس دلسوزتر از خودت نسبت به خودت نیست گاهی سوال از دفتر دینی میپرسی یه جواب کلی ...

اره دقیقا همینطوره.👌👌

تاپیک زندگی پس اززندگی قفل شد اینجا ازتون سوال پرسیدم حالام که تاپیک تعطیل شد  کاربرساندویچ ...

خودم بودم گلم؛ که ۲ هزار تومان کشیدم رو جنسا ؛ بعدش بادیدن؛ اون خواب تا مرز سکته رفتم.😓😰

معمولا روال بازار یابی و فروش جنس همینطوریه؛ که جنسایی که از قبل خریداری شده رو به قیمت روز بفروشن.

ولی من آدمه اینکار نبودم.با اینکه صاحب جنسا خودش بهم گفت ؛حتی تا ۴ یا۵ هزار هم میتونی بکشی رو جنسا؛

بقول دوستمون؛ که تو همین تاپیک هستن؛ حرف درستی زدن؛

گفتن خودت فکر کن؛ وجدانت رو بزار وسط.

ازت ممنونم عزیزم❤

حدود ده روز پیش تاپیک سال نو می شود  کاربر 

کاربریپاکشده التماس دعا داشتم که شما لایک کردین و براورده شد🙏😍

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
ازت ممنونم عزیزم❤ حدود ده روز پیش تاپیک سال نو می شود  کاربر  کاربریپاکشده التماس دعا دا ...

خواهش میکنم؛گلم.🥰🥰🌷🌷

نمیدونی چقدر از عمق وجودم خوشحال شدم پیامتون رو دیدم.🌹🌹🌹

انشاءالله همیشه بهترینها براتون پیش بیاد؛🤲🤲🤲💖

ازت ممنونم عزیزم❤ حدود ده روز پیش تاپیک سال نو می شود  کاربر  کاربریپاکشده التماس دعا دا ...

ببخشید کدوم تاپیک بود؟یادم رفته!🤦‍♀️

خواهش میکنم؛گلم.🥰🥰🌷🌷 نمیدونی چقدر از عمق وجودم خوشحال شدم پیامتون رو دیدم.🌹🌹🌹 انشاءالله همی ...

مرسی عزیزززم❤

همچنین برای شما

لینک نمیشه فرستاد

تگ تون کردم

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین