2777
2789
عنوان

برف امروز مشهد.

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 70 پست
مرسی عزیزززم❤ همچنین برای شما لینک نمیشه فرستاد تگ تون کردم

🙏🙏🙏🌹🌷🌹🌷🌹🌷💖💖💖💖💖

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
من انقد ازین شرکت هرمیا بدم میاد زیرمجموعه میگیرن براسود .یه مشت چیز به زور میندازن به اطرافیان این ...

گفتم خودم ازفروش متنفرم زیرمجموعه هم نیاوردم چون مطمین بودم زیرمجموعه اوردن اشکال داره ولی به مدیرمون گفتم هرکی خوشش اومد برمیداره الکی چیزی نمیگم اونم گفت مصرف کن خوب بود تعریف کن منم درحد اینکه فرق مثلا دستمال یا کرم هارو بگم میگفتم اصرار نمیکردم ی سری ورقهای دفترم پاره شده بچم بازی میکنه چون مجردی بادران و ول کردم اونایی که مونده رو میخوام پولشو برگردونم هرچندمیدونم میگن مصرف کردیم پول چی رو برمیگردونی بازاینطوری حلالیتی میشه فقط دوتاعمه هام قطع رابطه کردن و نمیتونم کاری کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم بودم گلم؛ که ۲ هزار تومان کشیدم رو جنسا ؛ بعدش بادیدن؛ اون خواب تا مرز سکته رفتم.😓😰 معمولا ر ...

خب این بادران شرکت ازتو سایت موقع خرید کم میزد ولی رو محصول دو سه تومن بالا تربود همون میشد سودمون اگرم محصول ۶ ماه فروش نمیرفت باز به قیمت درج شده رو محصول باید میدادیم ن ازخودمون گرونترکنیم به قیمت روز اینطوری هم ایراد داره ،؟؟ هرچند اونایی تو دفترم سالم موندن و میخوام پولشونوبرگردونم اونایی هم که پسرم پاره کرده حدودی ولی دوتا عمه هام باما قطع رابطه ان بخاطر ارثیه با پدرم حرف میزنن اونم جدابشه دیگه جواب سلام نمیدن اون دوتا روکاری نمیتونم کنم 

گفتم خودم ازفروش متنفرم زیرمجموعه هم نیاوردم چون مطمین بودم زیرمجموعه اوردن اشکال داره ولی به مدیرمو ...

خداخیرت بده که اینقده حساسی روی مسایل .

لایک نکنید .توروخدا 
من انقد ازین شرکت هرمیا بدم میاد زیرمجموعه میگیرن براسود .یه مشت چیز به زور میندازن به اطرافیان این ...

منم بدم میاد که به زور بردنم البته اولش بای اشنایی بعدش حقوقمو گرو میکرد منم ازکار اومدم بیرون . همین اصرار کردنو بدم میاد یکی ام پیله کنه بدم میاد اصلا لباس فروشی برم یکی بند کنه لج میکنم میام بیرون😄

دعا کنید پولاشو درست برگردونم یا حلال کنن

چون میخوای خداکمکت میکنه .

امیدوارم ولی گاهی کارخوبم میخوام کنم جور نمیشه گره میوفته میگم شاید با دعاتون طلسمش بشکنه دوم اینکه واسه ۵۰ ۶۰ تومن مسخره میشم برا این دو دلیل نیاز به دعا دارم گره نیوفته

امیدوارم ولی گاهی کارخوبم میخوام کنم جور نمیشه گره میوفته میگم شاید با دعاتون طلسمش بشکنه دوم اینکه ...

مسخرت کنن بهتره یا اون دنیا شرمنده خدا بشی .هرچند مسخره نمیکنن بنظرم

لایک نکنید .توروخدا