2777
2789
عنوان

زمان پخت ران مرغ (برای نذری)

442 بازدید | 18 پست

سلام 

همسرم نذر کرده که خودمون ۱۰۰ پرس زرشک پلو باران مرغ درست کنیم 

کسی میدونه برای این تعداد ران های مرغ کلا(با سرخ کردن) چقدر باید بپزه چندجا خوندم گفته یک ساعت  یک ساعت خام نمیمونه؟چون توخونه دوساعت میذاریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون سرخ میشه یک تا یک ساعت ونیم کافیه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
خب زمانشودوساعت درنظربگیر،زودترهم بپزه ایرادی نداره که چک میکنی دیدی پخت خاموشش میکنی

خیلی میترسم وا بره اخه مهمون هم برام میاد و منم اولین بارمه این مقدار میخوام بپزم

خب حالا شما دوساعت زمانشو در نظر بگیر 

ولی خب زودتر برو چک کن اگه پخت خاموش میکنی 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
خیلی میترسم وا بره اخه مهمون هم برام میاد و منم اولین بارمه این مقدار میخوام بپزم

اره یکم سخته پختن غذا به تعدادزیاد،کمک نداری؟کسی که یکم تجریش بیشترباشه

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

قشنگ مزه دارشون کن توی روغن حسابی سرخ کن اخر کنار هم بچین سسشو جدا درست کن بریز روی مرغا زیرشو خیلی زیاد نکن یک ساعت و نیم کافیه.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
قشنگ مزه دارشون کن توی روغن حسابی سرخ کن اخر کنار هم بچین سسشو جدا درست کن بریز روی مرغا زیرشو خیلی ...

یک ساعت و نیم با سرخ شدن؟

یعنی مثلا یک ربع سرخ بشه یک ساعت بپزه یک ربع هم برای گرم شدن آخرش خوبه؟ وانمیره؟